Az elveszett boldogság nyomában - A kontinuum-elv

Jean Liedloff

Venezuela dzsungeleiben egy fiatal amerikai nő felkeresi a ma is kőkorszaki körülmények között élő jekána indiánokat. Ezeknek a "vadembereknek" a szemmel látható boldog és kiegyensúlyozott élete lenyügözi...
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Aréna Pláza Bevásárlóközpont
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, XIII. kerület Duna Plaza Bevásárlóközpont, I. emelet
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
3 250 Ft
3 087 Ft
Szállítás: 3-6 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: +308 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
éva
Bárcsak hallottam volna erről a könyvről még az első gyerekem születése előtt!!!!!! Szívből ajánlom minden leendő anyukának, apukának, mert sokkal kevesebb gondja lesz szülővé válása során, ha néhány nagyon egyszerű dolgot alkalmaz az életében a könyvben leírtakból. A mindannyiunkban élő alapvető igényekről szól, semmi egzotikus, megvalósíthatatlan vagy elvont nincs benne.
Tothzsu
Bár nem gyermeknevelésről szól elsősorban, mégis minden kismamának, szülőnek, nagyszülőnek ajánlom. Eltávolodva a kultúránktól világosan kirajzolódtak a szerző számára a gyermeknevelési szokásaink fonákságai. A sok tudományosan alátámasztott elmélet között ez a könyv a csalhatatlan anyai ösztön szerinti viselkedésre hívja fel a figyelmet, s annak áldásos hatásaira. Sokszor elolvastam én is és számos barátnőmnél volt kölcsönben. Rendszerint nagy hatást ért el, ahogy nálam is. Szülőként józanabbul, megértőbben és nagyobb türelemmel viseltetek a gyermekeim felé, de magam felé is azóta.
pajo
Zseniális könyv. Elementáris hatással volt rám. Négyszer olvastam el. Mindenkinek szívből ajánlom, különösen gyermeket váró anyáknak, apáknak, illetve csecsemőt nevelőknek. Én alkalmaztam a saját éltünkben kisfiam születésétől, és mondhatom, a könyv minden megállapítása egyezett saját tapasztalataimmal.

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4