Tizenhárom okom volt ... - Puhatábla

Clay Jensen semmit sem akart tudni Hannah Baker kazettáiról. Hannah meghalt - gondolta -, magával kellett volna vinnie a titkát. Aztán Hannah hangja közölte Clay-jel, hogy az ö neve is elhangzik a kazettákon és az is, hogy Clay valamilyen módon felelős a haláláért. Aztán Clay egész éjszaka a kazettákat hallgatta. Hannah szavai nyomán bejárta a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
12 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Dobos-Felföldi Mária
Régen olvastam ezt a könyvet, de egy emlékkép mégis csak maradt róla: a felsorolt 13 oknak a nagy része nevetséges. Már nem emlékszem pontosan rájuk, de arra igen, hogy már akkor is gondoltam: ha valaki képes ilyesmi miatt meghalni, ám legyen... (Bocs, ha kicsit erős...) Maga az elgondolás amúgy nem rossz, de lehetett volna jobban kivitelezni.
Viktória
Őszintén megmondom, szerintem ez nem egy jó könyv. Nekem egyáltalán nem tetszett, sőt, amikor végeztem vele, még ideges is lettem. Az okok szerintem rettentő nevetségesek, hiszen ilyen miatt akár mindenki ezt a megoldást választhatná, de szerencsére akadnak még okos emberek ezen a Földbolygón. Ez a könyv csak azt mutatja meg, hogy engedni kell a gyengeségnek. Talán, ha a főhősnő kicsit is harcolt volna, akkor még mindig élne. És nem ajánlom olyan lányoknak, vagy fiúknak, akik lelkileg a padlón vannak. :)
Melanie
Egész jó volt,bár elég komoly és nincs happy end. Én valahogy jobbra számítottam, de nem rossz, szerintem megérte elolvasni.:)
S
Az az igazság, hogy nem egy világmegváltó könyv, De azt hiszem, nem is abból a célból íródott. Őszintén szólva nekem tetszett, meghatott, és mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el! Nem, ez nem az a típusú regény, ami a kedvenced lesz és ötvenszer elolvasod, de elgondolkodtató és tanulságos, ráadásul nagyon életszerű. Engem megrendített, és még egyszer megismételném: NEM rossz könyv. Mert jó!
crocuta
Számomra óriási csalódás volt. Unalmas és bugyuta. De lehet, hogy csak kinőttem az efféle dolgokból.
Ederin
Nekem őszintén szólva tetszett :) Viszont megértem hogy miért aratott olyan kettős tetszést :)
Sandy98
Nekem nagyon tetszett, kézről kézre jár az osztálytársaim között. Két-három óra alatt elolvastam, aztán sírtam. Szörnyű, hogy sajnos a legtöbb mai fiatal nem veszi figyelembe a következményeket, pedig azok mindig voltak, vannak és lesznek, legyen bármilyen kicsi is a kiindulópont. Panna, egy kérdés: Mi nem tetszett benne? Nem kötözködni akarok, csak kíváncsi vagyok. :)
Panna
Nemtudom hova istenitik ezt a könyvet... nekem nagyon nem tetszett alig bírtam végigolvasni.. kínvolt számomra!
Rina
Magával ragadott a könyv, és azóta is sorra jár a barátnőim között. Olyan tanulsága van, amit mindenkinek meg kéne ismernie, és mi pont abban a korosztályban vagyunk, ahol ez a legfontosabb. Ettől eltekintve korosztálytól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek
bubii
Imádtam. Az elejétől a végéig. Mindenkinek nagyon ajánlom. :) Tényleg figyelni kell az apróbb dolgokra is. Ez a könyv pont erről szól. Egy gimis vagy kamasz mindennapi problémáiról ami elkerülhető. Nagyon magával ragadott és teljesen átéreztem.
lovelytome
Imádtam! Szívszorító és nagyon eredeti ötlet, maga a téma, és a kazetták, meg minden :) Szerintem ezt mindenkinek el kéne olvasnia. Még annak is ajánlom, aki hasonló témájú könyvet még a kezébe se vett ;)
Klaudya
Nekem nagyon tetszett. Szívszorító és szomorú, de igazán tanulságos történet. Mindenkinek ajánlom. Tudnunk kell odafigyelni a súlyos jelekre!!!!!!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot