Lelki eredetű betegségek lexikona

Modern életünk rohanó mindennapjaiban a testi-lelki egyensúly igen fontos tényező egészségünk szempontjából. A szerző, gyakorló pszichoterapeutaként arra vállalkozott, hogy segítsen feltárni a betegségek és egészségügyi problémák lelki eredetét. Bevezet bennünket az érzelmek mindmáig ismeretlen világába, és megtanít nyitottá válni, felfigyelni arra a... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Kirchknopfné Gebhardt Hedvig
Már önmagában is nagyszerű, hogy végre elérhető egy ilyen jellegű összeállítás. Fel kell ismerni, hogy nagyon sok betegség hátterében lelki ok húzódik, de amíg ezt nem ismerjük, addig a gyógyulás nem következik be, és a gyógyítás is csak a tünetek enyhítése lesz. Ez a könyv ráébresztheti az olvasót, hogy egy problémát sokszor nem a futószalagon felírt pirula oldja meg, hanem a szembenézés önmagunkkal.
Navaho
Fantasztikus ez a könyv, mindenkinek ajánlom! Biztosan komoly gyűjtőmunka eredménye. Nagyon alapos és ráadásul segítséget is ad a megoldáshoz. Nekem mindig bejön amit ír. Segítségével helyre teszem az aktuális "betegség" kiváltó okait az életemben, változtatok és a tüneteim rendre megszűnnek. Óriási segítség!

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
ChatBot