Jacques Martel

Lelki eredetű betegségek lexikona

EGÉSZSÉGÜNKRE!

partvonal  | 2020  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  351 oldal

Modern életünk rohanó mindennapjaiban a testi-lelki egyensúly igen fontos tényező egészségünk szempontjából. A szerző, gyakorló pszichoterapeutaként arra vállalkozott, hogy segítsen feltárni a betegségek és egészségügyi problémák lelki eredetét. Bevezet bennünket az érzelmek mindmáig ismeretlen világába, és megtanít nyitottá válni, felfigyelni arra a kis csírára, amely testünkben megfoganva vírussá, bacilussá vagy daganattá fejlődve elhatalmasodik rajtunk. Ha képesek vagyunk az adott betegséget feladatként megélni, és látjuk a belőle származó tapasztalat hasznát az egész életünkre nézve, akkor egészségünket újra visszanyerhetjük. A Lelki eredetű betegségek lexikona különleges alternatívát mutat, kiegészítve a hagyományos orvoslást és a természetgyógyászat számos módszerét, nem utolsósorban pedig nélkülözhetetlen a test, a lélek és a szív gyógyulásának elérésében, hiszen az igazi gyógyulás csak szívvel és szeretettel mehet végbe...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék megvásárlásával

312 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó partvonal
Kiadás éve2020
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:351
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly574 gr
Sorozat EGÉSZSÉGÜNKRE!
FordítóSchnedarek Réka
ISBN9789639644625
Árukód2209379 / 1065495

Vásárlói értékelések, vélemények

Navaho
2012. 09. 29.

Fantasztikus ez a könyv, mindenkinek ajánlom! Biztosan komoly gyűjtőmunka eredménye. Nagyon alapos és ráadásul segítséget is ad a megoldáshoz. Nekem mindig bejön amit ír. Segítségével helyre teszem az aktuális "betegség" kiváltó okait az életemben, változtatok és a tüneteim rendre megszűnnek. Óriási segítség!

Kirchknopfné Gebhardt Hedvig
2014. 03. 31.

Már önmagában is nagyszerű, hogy végre elérhető egy ilyen jellegű összeállítás. Fel kell ismerni, hogy nagyon sok betegség hátterében lelki ok húzódik, de amíg ezt nem ismerjük, addig a gyógyulás nem következik be, és a gyógyítás is csak a tünetek enyhítése lesz. Ez a könyv ráébresztheti az olvasót, hogy egy problémát sokszor nem a futószalagon felírt pirula oldja meg, hanem a szembenézés önmagunkkal.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék megvásárlásával

312 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat