Jack Ketchum

A szomszéd lány

láva könyvkiadó  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  314 oldal

Külvárosi környék. Árnyékos, fák szegélyezte utcák, gondosan ápolt pázsit, kényelmes kis otthonok. Kellemes, békés környezet ahhoz, hogy itt nőjön fel az ember. Ez persze nem igaz a tinédzser Megre és mozgássérült húgára, Susanra. Valahol egy zsákutcában, a Chandler család sötét, nedves pincéjében Meg és Susan saját nagynénjük áldozatává válnak, kiszolgáltatva a teljes őrületbe merülő távoli rokon kegyetlen rigolyáinak és dührohamainak. Olyan őrület ez, amely megfertőzi mindhárom fiát is - végül pedig az egész környéket. Egyetlen fiú, a tizenkét éves Dávid ütközik csak meg a történteken, tétován ingadozva a két lány és azok könyörtelen, vad kínzóinak tettei között. Ennek a fiúnak végül egy nagyon felnőtt döntést kell meghoznia... Igaz történet, amely valóságos eseményen alapul. Jack Ketchum nyugtalan, minden határt felülmúló horror-thrillerében az emberi lélek szakadékait mutatja be.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 745 Ft

A termék megvásárlásával

274 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó láva könyvkiadó
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:314
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly260 gr
FordítóFarkas Anikó
FordítóKiss Attila
ISBN9789638790712
Árukód2155283 / 1034345

Vásárlói értékelések, vélemények

Hegyi Rita
2009. 01. 15.

Nagyon tetszett a könyv, de egyben borzasztó is volt. Mert sajnos a történet megtörtént 1965-ben Amerikában. Aki gyengébb idegzetű, az neki se álljon, olyan kínzások szerepelnek benne, amitől az ember jódarabig nem is tér magához. Szívszorító, döbbenetes könyv, ami elkalauzol egészen a pokol legmélyebb bugyraiba...

Rabi Miklós
2009. 08. 19.

Nekem nem tetszett. Gyenge írás, gyenge jellemrajzok... Az egész sztori inkább csak egy váz, amire felfűzhette a szerző perverz vízióit, egy valóban megtörtént esettel kapcsolatban. "minden határt felülmúló horror-thrillerében" ugyan már, kérem...

Bálint Ágnes
2013. 10. 29.

Nagyon régóta vágytam már arra, hogy elolvashassam ezt a könyvet, és meg kell mondjam, megérte várni. Még régen így olvastam a könyvről: "Senkinek se lenne szabad elolvasnia ezt a könyvet. Mindenkinek el kellene olvasnia ezt a könyvet". Most már én is egyetértek vele. Maga a történet az emberi brutalitást hihetetlen és szívszorító módon tudja bemutatni. Azt, hogy ártatlan gyermekekből hogyan lesznek lelkükig romlott, kegyetlen lények úgy, hogy ezt se ők, se a környezetük nem veszik észre. Azt, hogy a dolgok milyen könnyen elfajulhatnak. De azt is, hogy néhányunkban meg tud maradni az emberiesség, az együttérzés és a segítőkészség. Megdöbbentő, elgondolkodtató, borzongató történet. Újra csak azt tudom mondani: Mindenkinek el kellene olvasnia ezt a könyvet.

rumi domi
2014. 01. 22.

Olvastam, is néztem is a filmet, kegyetlen, brutális, .. és csodálkozunk ha ilyet vagy hasonlót hallunk este a hírekben.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 745 Ft

A termék megvásárlásával

274 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Mondókázó mindennapokMondókázó mindennapok