A szomszéd lány

Külvárosi környék. Árnyékos, fák szegélyezte utcák, gondosan ápolt pázsit, kényelmes kis otthonok. Kellemes, békés környezet ahhoz, hogy itt nőjön fel az ember. Ez persze nem igaz a tinédzser Megre és mozgássérült húgára, Susanra. Valahol egy zsákutcában, a Chandler család sötét, nedves pincéjében Meg és Susan saját nagynénjük áldozatává válnak,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 745 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
rumi domi
Olvastam, is néztem is a filmet, kegyetlen, brutális, .. és csodálkozunk ha ilyet vagy hasonlót hallunk este a hírekben.
Bálint Ágnes
Nagyon régóta vágytam már arra, hogy elolvashassam ezt a könyvet, és meg kell mondjam, megérte várni. Még régen így olvastam a könyvről: "Senkinek se lenne szabad elolvasnia ezt a könyvet. Mindenkinek el kellene olvasnia ezt a könyvet". Most már én is egyetértek vele. Maga a történet az emberi brutalitást hihetetlen és szívszorító módon tudja bemutatni. Azt, hogy ártatlan gyermekekből hogyan lesznek lelkükig romlott, kegyetlen lények úgy, hogy ezt se ők, se a környezetük nem veszik észre. Azt, hogy a dolgok milyen könnyen elfajulhatnak. De azt is, hogy néhányunkban meg tud maradni az emberiesség, az együttérzés és a segítőkészség. Megdöbbentő, elgondolkodtató, borzongató történet. Újra csak azt tudom mondani: Mindenkinek el kellene olvasnia ezt a könyvet.
Rabi Miklós
Nekem nem tetszett. Gyenge írás, gyenge jellemrajzok... Az egész sztori inkább csak egy váz, amire felfűzhette a szerző perverz vízióit, egy valóban megtörtént esettel kapcsolatban. "minden határt felülmúló horror-thrillerében" ugyan már, kérem...
Mutasd az összes véleményt
Eredeti ár: 3 280 Ft
Online ár: 3 116 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
311 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot