Az örökké határa

A fiú a hosszú utat választotta. A lány azt, amelyik sehová sem vezet. De a véletlen úgy hozta, hogy mind a kettő ugyanoda vitt.. Amikor minden darabokra hullik, a szerelem akkor is megmarad... Camryn Bennett soha nem volt még boldogabb, mint most. Öt hónap telt el azóta, hogy egy távolsági buszon megismerkedett lelki társával, Andrew... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Csik Barbara
A soha határa valóban sokkal eseménydúsabb és izgalmasabb volt. Az örökké határát lassabban is olvastam ki, nem faltam fel úgy, mint az elsőt :) Mindent összevetve végül is szerintem nem rossz, elolvasható.
Szabó Zsófia
Nagyon - nagyon tetszett ez a sorozat A soha határa és Az örökké határa is! Kicsit rövid volt a könyv, és bevallom , A soha határa sokkal eseménydúsabb volt, de remek befejezése volt, és nagyon tetszett. A végén, ahogy Lilly mesélt, olyan megható volt! IMÁDTAM!
Madarász Fanni
A soha határához képest ez csak egy csillagra sikeredett. Össze van csapva, vontatott és az előző könyvnek még az árnyéka sem. Egyet kell értsek az előző hozzászólókkal, kár volt folytatni.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot