Így szerettek Ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Nyáry Krisztián néhány évig költészettörténetet tanított a pécsi egyetemen, majd a 90-es évek közepén otthagyta a katedrát, azóta kommunikációs tanácsadóként dolgozik. Vezetett pr-ügynökséget és közvélemény-kutató intézetet, volt állami szervezet kommunikációs igazgatója, de a hobbija az irodalomtörténet maradt. 2012 elején barátai szórakoztatására... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Marosi Eszter
A lehető legjobb módja a nagy írók életének áttekintéséhez. Óriási segítség volt a magyar érettséginél. Sokkal nagyobb kedvvel tanultam a szóbelire. A törzs anyagba ezeket az információkat is bele tudtam szőni, így könnyebben ment a tanulás!
Görcs Krisztina
Én ajándékba kaptam a könyvet,mondtam is,hogy ennyire rám szabott könyvet még soha nem kaptam senkitől!Akit érdekel egy kicsit az irodalom,szereti a verseket,és szívesen merül el a korabeli fotók segítségével régmúlt időkben,annak igazi kincs lesz ez a könyv.
Ákos
Rendkívül egyedi elképzelést valósít meg Nyáry Krisztián azzal, hogy egészen új aspektusból láttatja a magyar irodalmi élet nagyjait, valami egész más kapcsolatrendszert ismerhetünk meg az írásain keresztül. Érdekes olvasmány mindazoknak is, akik csak hobbi szinten érdeklődnek az irodalom iránt. Bár nem regényről van szó, nincs megállás, ha elkezdjük, végig kell olvasnunk! Ezt a könyvet érdemes megvenni, mert az idő folyamán újra és újra elővesszük majd.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot