A receptek szempontjából kevésbé tartalmas, mint az eredeti Horváth Ilona szakácskönyv, de kezdő háziasszonyok talán mégis nagyobb hasznát veszik az illusztrációk miatt. Zanzásított verzió ugyan, de ennek ellenére egészen az alapoktól kezd - és ez a lényeg.
Könyvek
KategóriákE-könyvek
KategóriákAntikvár
Kategóriák- ElőrendelhetőKategóriák
Sikerlista
KategóriákÚjdonságok
Kategóriák- Belépés/regisztráció
Törzsvásárlói pontegyenleg:
Törzsvásárló kártyám
Kedvezmény mértéke:
Törzsvásárló kártyám
Legyen ön is Libri
Törzsvásárlói kártya igénylés vagy meglévő kártya fiókhoz rögzítése
Törzsvásárló!
- Kilépés
2013. 04. 26.
Padlizsánpüré készítése?
Cukkini, paradicsom töltése?
Nem tudod, mit kezdj vele?
Ahhoz ezt a könyvet vedd kezedbe!
Hogyan készül a dobostorta?
Csak állva, fejedet fogva?
Mekkora a disznósajt kalóriatartalma?
Ez a könyv neked megmutatja.
Hogyan készítsd a mártást?
A befőzést, a rántást?
A kevert tésztát miként csináld?
Csak annyi a dolgod, hogy e könyvet kitárd.
Csak főznél egy jót mára?
Mikrohullámban vagy római tálban?
Bárki, aki ezt megveszi, nem bánja,
És a könyv ára: nem is nagyon drága!