Holddiéta

Szatmári Nóra

Egészséges táplálkozás összhangban a természettel? Igen, létezik! A Holdfázisokhoz és a mindenkori holdálláshoz igazodó napi táplálkozási útmutató nagy segítséget nyújt abban, hogy miként éljük meg a természet változásait, s hogyan igazodjunk étrendünkkel a Hold eltérő fázisaihoz. Szeretnél néhány felesleges kilótól megszabadulni, netán... bővebben
Utolsó ismert ár:
950 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
A Hold pozitív energiáját nemcsak kerti növényeink gondozásánál hasznosíthatjuk, hanem rövid időn belül akár egész életünkben is gyökeres változást idézhetünk elő. Ki ne szeretné a természet gyógyító erejével elérni ideális testsúlyát? Szatmári Nóra olyan tökéletes megoldást kínál Holddiéta című könyvében, melynek segítségével a Hold fázisaihoz igazodó, személyre szabott és rendkívül hatékony fogyókúrás étrendet állíthatunk össze. A Hold hatásait figyelembe véve nem lesz többé lelkiismeret-furdalásunk egy-egy jóízűen elfogyasztott csemege után. Egyenes úton az egészséghez a természet változásaival.
Tamás
A könyv nagyszerűen részletezi a Holdhoz kapcsolódó egészségtudatos táplálkozást. Gratulálok az összeállításához, kiváló munka. Ajánlom másoknak is.

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3