Michael Greger  |  Gene Stone

Hogy ne halj meg - Tudományosan bizonyított módszerek, amelyekkel megelőzhetjük és visszafordíthatjuk a betegségeket

édesvíz kiadó  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  536 oldal

Ételek, amelyek évekkel hosszabbíthatják meg az életedet ismerd meg Dr. Greger napi tanácsait!
A hihetetlen népszerűségnek örvendő NutritionFacts.org weboldalt működtető orvos Hogy ne halj meg című könyvében földrengető tudományos bizonyítékokat ismerhetünk meg az egyetlen étrendről, amellyel számos halálos betegség kiváltó okai kivédhetők és visszafordíthatók.
A korai elhalálozás tizenöt vezető okaként ismert betegségek például a szívbetegség, a rák, a cukorbetegség, a Parkinson-kór, a magas vérnyomás és egyebek évente több millió ember életét követelik. Dr. Greger tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tanácsait követve megtudhatod, mely ételek fogyasztása javasolt, és milyen életmódbeli változtatásokkal segítheted elő a betegségek megelőzését, illetve az ellenük folytatott harcot, hogy tovább élhess.
A Hogy ne halj meg című könyv amellett, hogy megmutatja, mit egyél, hogy legyőzd a leggyakoribb halálokokat, bemutatja Dr. Greger napi jó tanácsait is azoknak az élelmiszereknek és tevékenységeknek a listáját, amelyeket tanácsos beépítened a napirendedbe. A gyakorlati, kivitelezhető tanácsokkal és a táplálkozástudomány meglepő, húsba vágó adataival pontosan ez az az orvosi javaslat, amelyre egy hosszú, egészségesebb élethez szükséged lehet.
Fedezd fel azokat a módszereket, amelyekkel tudományosan bizonyítottan megelőzheted és visszafordíthatod a betegséget!
Dr. Michael Greger orvos, író és nemzetközileg elismert táplálkozástudományi, élelmiszer-biztonsági és közegészségügyi előadó. Ő működteti a népszerű NutritionFacts.org weboldalt, ezt a nonprofit, tudományos közszolgáltató felületet, melyen mindennap ingyenes videókat és cikkeket tesz közzé a legfrissebb táplálkozástani kutatásokról. Dr. Greger az Egyesült Államok Humane Society nevű szervezete közegészségügyi és állattartó mezőgazdasági osztályának a vezetője.
Gene Stone számos növényi táplálkozással foglalkozó könyv szerzője, köztük a New York Times sikerlistáját vezető Forks over Knives című munkával. Ő a társszerzője továbbá a szintén sikerlistás The Engine 2 Diet és a Living the Farm Sanctuary Life című könyvnek.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 355 Ft

A termék megvásárlásával

635 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó édesvíz kiadó
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:536
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly710 gr
FordítóKovács Zsuzsa
ISBN9789635296156
Árukód2692075 / 1162018

Vásárlói értékelések, vélemények

(61 vélemény)
Olvasó
2019. 08. 22.

Sok jó könyvet olvastam, de ez az egyik leghasznosabb az összes közül. Olyan tudást ad, ami segít az embernek megtartani az egészségét vagy kigyógyítani saját magát mindenféle betegségekből. Rámutat, hogy a táplálkozásunkkal befolyásolhatjuk az egészségünket és a könyvben felsorolt zöldségek, gyümölcsök, magvak, zöldfűszerek, stb. fogyasztásával kirobbanó formába hozhatjuk magunkat, az orvosokat pedig jó messzire elkerülhetjük. :)Ajánlom a könyvet azoknak, akik valamilyen betegségben szenvednek vagy azoknak, akik továbbra is szeretnék megőrizni az egészségüket.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 355 Ft

A termék megvásárlásával

635 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás