Lelki köldökzsinór - Beszélgetek a kisbabámmal

Napjainkra tényszerűen bebizonyosodott, hogy az ember lelki élete nem a születés, hanem a fogantatás pillanatával kezdődik. Létezik olyan módszer, az anya-magzat kapcsolatanalízis, amelynek segítségével az édesanyák és méhükben növekedő babájuk között egyfajta láthatatlan kötelék, lelki köldökzsinór jön létre. Mértékadó nemzetközi tudományos körök az... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bedákné Petrovszki MÓnika
Kíváncsiságból vettem meg a könyvet. Nagyon érdekes volt. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy Raffai doktor úrhoz járhattam. Érdekes-furcsa megtapasztalás volt. A kisfiam kezdettől fogva nyugodt volt. Alig-alig sírt, és mindig tudtam-tudom, mi miatt. Most 7 éves a kisfiam- mindig is lelkiekben nyugodt, érdeklődő, barátkozó, nyitott, kiegyensúlyozott, mosolygós volt. Nálunk ismeretlen volt a 2 év körüli hiszti korszak. Mindent meg tudunk beszélni. Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy találkoztam ezzel a könyvvel.
Natkay Ilona
Két és fél évesek a gyerekeim, tízhetes terhesen kezdtem analízisre járni Hidas doktorhoz. Ma elővettem azt a naplót, amiben erről írtam, és megdöbbentett, hogy most is pont olyanok, mint amilyennek akkor tűntek, amikor magzat korukban kommunikáltunk egymással. Minden kismamának ajánlom.
Bertáné Hajdú Réka
Csodálatos könyv! Először csak a kiváncsiság hajtott, mert éreztem már a terhességem elején a kapcsolatot köztem és a babám között. Ez a könyv akkor kapóra jött, és miután elolvastam, hosszas utánajárást követően végre sikerült felvennem a kapcsolatot a könyv egyik szerzőjével, hogy kipróbáljam a módszert. Nem tudom, milyen lett volna a gyermekem, ha nem alkalmazom a baba-mama kapcsolatanalízist, de így leírhatom, hogy megszületett babám milyen nyitott és érdeklődő volt már az első napokban is. Már az első nap mosolygott, azóta is rendkívül barátkozó mind a korabeliekkel, mind az idősebb gyerekekkel, felnőttekkel, rendkívül erős a kapcsolatteremtő képessége. Már pár hetes csecsemőkorában is olyan aktív felfedező volt, mint amilyenek a kúszó-mászó, járó csöppségek, minden érdekelte, mindenre figyelt, és nagyon békés baba volt és mind a mai napig is az, amikor is 9 hónapos. De sorolhatnám még az előnyöket...:-) Úgyhogy én köszönettel tartozom a könyv szerzőinek ennek a csodálatos módszernek a kidolgozásáért, és köszönöm, hogy ilyen mély kapcsolatot tudtam kialakítani a babámmal már a terhesség alatt. Így elmondhatom, hogy a kislányom élete nem a megszületéssel, hanem már a fogantatással elkezdődött.
Székely Éva
Csodálatos könyv, már első ránézésre is felkeltette a figyelmem, és örülök, hogy elolvastam, a lehető legjobb döntés volt. Mindenkinek tudom ajánlani, újabb lehetőségre hívja fel a figyelmünket, hogy a gyermekeinknek a lehető legjobbat és legtöbbet nyújthassuk életük hajnalától kezdve, jobban megérthessük Őt és magunkat, ráadásul mindezt nem tudományos, hanem könnyen érthető nyelvezettel. Miközben olvastam, egy kicsit úgy éreztem, nekem szól a könyv, teljesen magával ragadott. Remélem, hogy mikor eljön az ideje, én is hasonló kapcsolatba tudok majd kerülni a kisbabámmal, mint azok az édesanyák, akik a könyvben megosztották velünk a történetüket.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5