Hidas György  |  Raffai Jenő  |  Vollner Judit

Lelki köldökzsinór - Beszélgetek a kisbabámmal

ÉLET-VILÁG SOROZAT

helikon kiadó  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  284 oldal

Napjainkra tényszerűen bebizonyosodott, hogy az ember lelki élete nem a születés, hanem a fogantatás pillanatával kezdődik. Létezik olyan módszer, az anya-magzat kapcsolatanalízis, amelynek segítségével az édesanyák és méhükben növekedő babájuk között egyfajta láthatatlan kötelék, lelki köldökzsinór jön létre. Mértékadó nemzetközi tudományos körök az eljárást a pszichológia területén a pszichoanalízis bevezetése óta a legnagyobb jelentőséggel bíró "találmányként" tartják számon. A legújabb kutatások szerint alkalmazásával a születés előtt a babák optimális fejlődési pályára állíthatók, és tökéletesen felkészíthetők a születés fájdalmasan szép élményére...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék megvásárlásával

331 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó helikon kiadó
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:284
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly350 gr
Sorozat ÉLET-VILÁG SOROZAT
ISBN9789632273761
Árukód2090222 / 1010944

Vásárlói értékelések, vélemények

(22 vélemény)
Székely Éva
2004. 11. 18.

Csodálatos könyv, már első ránézésre is felkeltette a figyelmem, és örülök, hogy elolvastam, a lehető legjobb döntés volt. Mindenkinek tudom ajánlani, újabb lehetőségre hívja fel a figyelmünket, hogy a gyermekeinknek a lehető legjobbat és legtöbbet nyújthassuk életük hajnalától kezdve, jobban megérthessük Őt és magunkat, ráadásul mindezt nem tudományos, hanem könnyen érthető nyelvezettel. Miközben olvastam, egy kicsit úgy éreztem, nekem szól a könyv, teljesen magával ragadott. Remélem, hogy mikor eljön az ideje, én is hasonló kapcsolatba tudok majd kerülni a kisbabámmal, mint azok az édesanyák, akik a könyvben megosztották velünk a történetüket.

Bertáné Hajdú Réka
2005. 07. 15.

Csodálatos könyv! Először csak a kiváncsiság hajtott, mert éreztem már a terhességem elején a kapcsolatot köztem és a babám között. Ez a könyv akkor kapóra jött, és miután elolvastam, hosszas utánajárást követően végre sikerült felvennem a kapcsolatot a könyv egyik szerzőjével, hogy kipróbáljam a módszert. Nem tudom, milyen lett volna a gyermekem, ha nem alkalmazom a baba-mama kapcsolatanalízist, de így leírhatom, hogy megszületett babám milyen nyitott és érdeklődő volt már az első napokban is. Már az első nap mosolygott, azóta is rendkívül barátkozó mind a korabeliekkel, mind az idősebb gyerekekkel, felnőttekkel, rendkívül erős a kapcsolatteremtő képessége. Már pár hetes csecsemőkorában is olyan aktív felfedező volt, mint amilyenek a kúszó-mászó, járó csöppségek, minden érdekelte, mindenre figyelt, és nagyon békés baba volt és mind a mai napig is az, amikor is 9 hónapos. De sorolhatnám még az előnyöket...:-) Úgyhogy én köszönettel tartozom a könyv szerzőinek ennek a csodálatos módszernek a kidolgozásáért, és köszönöm, hogy ilyen mély kapcsolatot tudtam kialakítani a babámmal már a terhesség alatt. Így elmondhatom, hogy a kislányom élete nem a megszületéssel, hanem már a fogantatással elkezdődött.

Natkay Ilona
2007. 09. 17.

Két és fél évesek a gyerekeim, tízhetes terhesen kezdtem analízisre járni Hidas doktorhoz. Ma elővettem azt a naplót, amiben erről írtam, és megdöbbentett, hogy most is pont olyanok, mint amilyennek akkor tűntek, amikor magzat korukban kommunikáltunk egymással. Minden kismamának ajánlom.

Bedákné Petrovszki MÓnika
2011. 05. 10.

Kíváncsiságból vettem meg a könyvet. Nagyon érdekes volt. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy Raffai doktor úrhoz járhattam. Érdekes-furcsa megtapasztalás volt. A kisfiam kezdettől fogva nyugodt volt. Alig-alig sírt, és mindig tudtam-tudom, mi miatt. Most 7 éves a kisfiam- mindig is lelkiekben nyugodt, érdeklődő, barátkozó, nyitott, kiegyensúlyozott, mosolygós volt. Nálunk ismeretlen volt a 2 év körüli hiszti korszak. Mindent meg tudunk beszélni. Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy találkoztam ezzel a könyvvel.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék megvásárlásával

331 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat