Házirend

Jacob Hunt nem átlagos tinédzser: Asperger-szindrómája van. Képtelen értelmezni a szociális jelzéseket, sehogy sem találja a helyét kortársai között, és még attól is retteg, ha egy másik ember szemébe kell néznie. A fiút semmi sem érdekli jobban, mint a bűntények felderítése. Mindent tud a helyszínelésről, és nemegyszer valódi bűntények helyszínén is... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Pavlicsek Csilla
Ez a könyv úgy ahogy van fantasztikus! Ez az írónő úgy ahogy van, fantasztikus! Nem olvastam még hozzá hasonlót, aki ily módon közelíti meg világunk nem kimondott, alig beszélt dolgait! Az elejétől a végéig minden percben lekötötte a figyelmemet! Csak ajánlani tudom ezt a könyvet és az írónő összes könyvét! Én csak hálás lehetek azokért a percekért amikor a kezemben tartom a könyveit és olvasom azokat! Persze nem árt ha az ember nyitottan tud gondolkodni, mert kell egyfajta látásmód hozzá!
Olvasó
Vegyes érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban. Nagyon szeretem az írónőt, valamennyi magyarra lefordított könyvét olvastam, de számomra nem ez a legjobb könyve. Végig vártam a Picoult könyvekre jellemző fordulatot, de a végén csalódnom kellett. Ezen kívül sok a felesleges fejezet, amelyek semmi újat nem mondanak, csak nyújtják a történetet. Összességében azért ez egy jó könyv, de olvastam már jobbat is az írónőtől (Törékeny, A nővérem húga, Tizenkilenc perc, Szívtől szívig).
Fejes Márta
Nagyon kedvelem az írónő könyveit. Ez a harmadik könyve, amit olvastam tőle. A Szívtől szívig és a Tizenkilenc perc című könyvei után ez a könyv sem okozott csalódást, sőt.. Mindhárom általam olvasott könyvére mondhatom, hogy a első oldaltól az utolsóig leköti a figyelmet. Pörgősek, fordulatosak, esetenként provokatívak, és ami még tetszik, hogy több szereplőn keresztül láttatja a történetet. Mindenképp elgondolkodtató történetek. Gondolkodtat, és az jó, nagyon jó! :)Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot