Fognyűvő Manócska

Bizonyára mindenki, aki egyszer maga is átélte a fogfájás kínzó élményét, szeretné gyermekeit megóvni ett?l a szenvedést?l. Annál is inkább így van ez, mert mindenki tudja, milyen nagy az egészséges fogak jelent?sége szervezetünk egészségi állapota szempontjából, mivel a rossz fogak sokféle betegséget okozhatnak. Biztosra veszem, hogy minden szül?... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Libri Debrecen Fórum Könyvesbolt
5 db alatt
Libri Malom Könyvesbolt, Kecskemét
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
1 700 Ft
1 615 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 161 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Betti
Ez volt a kedvenc mesem.Hatasara kisgyermekkent eldontottem,hogy fogorvos leszek.....es az lettem.Nagyon orulok,hogy ujra kiadtak,igy meg tudom venni a csalad ifju tagjainak.
Baraksóné Ékes Edit
Imádjuk. Nagyfiam nem volt túl lelkes fogmosás terén, de amióta megvettem ezt a könyvet, azóta már fürdés előtt követeli a fogkeféjét, nehogy jöjjön a Fognyűvő Manócska kalapálni.
Vera
Nagyon jó könyv. Amióta olvassuk, nincs vita a fogmosáson, sőt, minket is figyelmeztet a kicsi gyermekem, nehogy elfelejtsük! :-)
kata
Gyerekként imádtam, mind a mai napig előttem van a kép a Fognyűvő Manócskáról. És igen, segített, jobban odafigyeltem a fogaimra! A gyerekeimnek is meg fogom venni!
vezse
Gyerekkoromban olvastam. Sokszor. És MÉLYEN átéreztem (szüleim kuncogásának kíséretében)... Most a lányomnak kerestem, hátha kiadták újra. Örülök, hogy megtaláltam!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5