Halász Emese

Az álom - A skorpió vumen sorozat II. része

magánkiadás  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  362 oldal

"A sorozat következő része ott folytatódik, ahol A JÓSLAT abbamaradt: Elise a maja romváros, Calakmul egyik piramisának tetején várja az elkerülhetetlent. Ian-nel való találkozása azonban csak a kezdet. Eredetileg három lehetőség állt előtte: Ian, Zach és a sámánnal való tanulás útja. De arra nem számított, hogy valójában nincs is választása.

Mások választották ki őt.

Az írónő újfent megmutatta, hogy még mindig meg tud lepni bennünket, Olvasókat. AZ ÁLOM egy rendkívül fordulatos, tökéletesen összerakott, meglepő könyv. Halász Emese úgy fonja össze az anyagi sík erotikáját más, bennünk mélyen elrejtőző titkos misztériumokkal, hogy egyszerre táncol az érzelmeinken és az elménken. Ahogy a sorozat első része, úgy ez sem könnyed, kiszámítható. A figyelmes Olvasók Kánaánja ez a regény. Folyó, a kiszáradt sivatagban. "
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 300 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 135 Ft

A termék megvásárlásával

313 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó magánkiadás
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:362
BorítóKARTONÁLT
Súly350 gr
ISBN9786158155816
Árukód2750731 / 1201795

Vásárlói értékelések, vélemények

(10 vélemény)
Erős Judit
2021. 07. 23.

Tesztolvasó voltam. Az előző rész után azt reméltem, hogy unalmasabb, kiszámíthatóbb lesz. Hát tévedtem. Okozott meglepetéseket ez a rész is. Fordulatos, kiszámíthatatlan. Ebben a részben a belső lelki folyamatok dominálnak. De ugyanúgy megvan az erotikus-romantikus szál is. a végére még egy kis krimit is kapunk.

Judit Erős
2021. 07. 23.

A tesztolvasói véleményem: Izgalmas és fordulatos ez a rész is. Tetszett, hogy jobban belemélyedtünk az álmokba, látomásokba, utazásokba, a misztikus részekbe. Tetszett, hogy most is akadt benne erotika, a megszokott hévvel, és most más oldalról is. Most sem unatkoztam. Nem volt kiszámítható, de mégis elgondolkodtatott, hagyott teret a találgatásra és a továbbgondolásra is. És ismét alig várom a folytatást.

Forczek Andrea
2021. 07. 23.

Szerintem nagyon mélyen hat majd az emberekre ez a könyv! Ahogy olvastam a könyvet, sokszor még a hideg is végigszaladt rajtam, annyira átható.Nagyon visz magával, érdekes könyv: az állandó váltakozás, a fordulatok, sose tudja az ember, mi következik. Szavakat nem találok, annyira szuper!

Raduka Emese
2021. 07. 27.

Csak azoknak ajánlom, akik nem szeretik az unalmas könyveket ?Amikor azt hiszed, hogy már tudod mi következik, akkor lepődsz meg a legjobban. Fordulatos, izgalmas, képszerű leírásokkal, elképesztő szereplőkkel. Az első rész is nagyon tetszett.... de ez, minden várakozást felülmúlt. Tesztolvasóként napokig a történet körül jártak a gondolataim. Valahogy megérintett, elgondolkodtatott. És lesz harmadik rész!! ? Addig az első kettőt meg bőven el lehet olvasni ?

Dancsóné Horváth Melinda
2021. 07. 28.

Dancsóné Horváth MelindaTesztolvasóként volt szerencsém az elsők között olvasni a könyvet. Rendkívül izgalmas és intenzív könyv, melyben megismerhetünk más kultúrát is. A cselekmény gördülékeny, élvezhető, aztán jön a csattanó. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bódis Gabriella
2021. 09. 06.

Ez a könyv a jóslat folytatása egy új őrület. Akkor merd megvenni ha mersz félni ,nevetni és sírni élni.Ez a könyv mindent is ad titkos vágyakat mély lélegzeteket vagy épp visszafogottakat de igazából mindegy melyik mert mind frenetikus. Ha megveszed olvasod éld meg csodás érzés. Jó szívvel huncutsággal ajánlom. Légy bátor .


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 300 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 135 Ft

A termék megvásárlásával

313 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád