Halálom után felbontandó

Kerstin Gier könyve tipikus „női regény”, melyben sikeresen ötvöz egy kényes tabu témát egy napjainkban játszódó történettel. Mindezt szarkasztikus, jó humorral tálalva, miközben olyan örök témák, mint család, barátság, házasság és hűség is terítékre kerülnek. Megéri élni! Vegyük bátran kezünkbe a sorsunkat! Vállaljuk fel az életünket és... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 650 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Éva
Nagyon vicces kis könyv. Sajátos humorú. Könnyed kikapcsolódás.
hh
Nekem nem annyira tetszett ez a könyv. A sztori érdekes volt, viszont én több eseményt és izgalmat vártam tőle. Túl sok volt a családi szál, a főhősnő is sokszor meghunyászkodott a lázadás helyett. Mindemellett voltak érdekes gondolatfejtések, bár én keveslem az izgalmas történéseket. Nem tudta teljesen lekötni a figyelmemet.
Monyesz
Vannak olyan könyvek amik annyira megfognak hogy le se tudom tenni csak olvasom és olvasom ez is egy ilyen könyv volt.Igen a végéből még lehetett volna pár oldalt csinálni:) de nekem így is nagyon tetszett.
Rácz Györgyné
Nekem nagyon tetszett. Igazi mai történet, amely bárkivel bármikor előfordulhat. Kicsit a végét összecsapottnak véltem, de ettől eltekintve tartalmas olvasmány volt.
Sorry!
Ez NEM is az a lap! Elugrott közben!? NEM ide szánva az előbbi "jegyzet"!
Chmel Ildikó
Kerstin Gier könyve tipikus „női regény”, melyben sikeresen ötvöz egy kényes tabu témát egy napjainkban játszódó történettel. Mindezt szarkasztikus, jó humorral tálalva, miközben olyan örök témák, mint család, barátság, házasság és hűség is terítékre kerülnek. Megéri élni! Vegyük bátran kezünkbe a sorsunkat! Vállaljuk fel az életünket és ne mások elvárásainak akarjunk megfelelni… – üzeni olvasóinak. Pedig főhőse, Gerri úgy érzi, hogy az élete vakvágányra került. Teljesen kilátástalannak látja a jövőjét, hiszen még mindig szingli, váratlanul elveszítette az állását is, és senkire sem számíthat. Kétségbeesésében úgy dönt, hogy véget vet az életének, de elhatározza, hogy előbb búcsúlevelet küld a rokonainak, barátainak, ismerőseinek és végre szembesíti őket az „igazsággal”, azaz fellebbenti a fátylat a képmutató viselkedésükről. Egy váratlan esemény következtében az alapos előkészítés és tervezés ellenére Gerri terve azonban meghiúsul, és ekkor elszabadul a pokol, hiszen a levelei már eljutottak a címzettekhez. Viszont ez a véletlen vagy netán karmikus esemény új, izgalmas fordulatot hoz Gerri életébe. Kerstin Gier 1966-ban született, pedagógiát tanult. 1995 óta ír „női regényeket”. Első regényét „Férfiak és katasztrófák” megfilmesítették, ma Németország legsikeresebb női regényírójának számít. 2005-ben „Az erkölcstelen ajánlat” című könyvéért a legjobb német nyelvű szerelmes regényért járó „DeLiA” díjat kapta. Bergisch Gladbach közelében férjével, fiával, két macskájával és három tyúkjával szabadfoglalkozású íróként él.
Kiss Krisztina
Ha valaki tudja miről szól ez a regény, leírná? Köszi
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3