Gyönyörű esküvő

Tudjátok, hogy Abby Abernathy váratlanul Mrs. Maddox lett. De mi húzódik meg a nagy esemény hátterében? Miért kérte meg Abby Travis kezét? Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt? Hol töltötték a nászéjszakájukat? Ki tudott még az eseményről és ő miért nem árulta el senkinek? Abby és Travis szökése... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Toncsi
Azt kell hogy mondjam, teljesen lebilincselő. Ahogy hazahoztam, vártam vele egy kicsit, mert ha valami új könyvet kapok a kezembe, azonnal felfalom. :) De aztán már nem bírtam tovább, és belekezdtem. Csak olvastam, és olvastam, és végül arra eszméltem fel, hogy elfogytak az oldalak. :) Mindenesetre a kedvenc könyvem, szörnyen lekötött, sosem volt unalmas. Mindig voltak benne hullámvölgyek, ami még izgalmasabbá tette a sorokat. :) Egyszerűen tökéletes. <3
Kis Judit
Tetszett nagyon. Sajnáltam, hogy ilyen rövidke. Szívesen olvastam volna még a jövőjükről, mint ahogy volt az előző rész végében. Hogy Travis hogy került oda, a gyerekeikről, vagy pl. az apját elkapják-e? Hátha majd egyszer azt is megírja.
Virag
Az első két részt imádtam de a Gyönyörű esküvő már nem volt olyan izgalmas mert csak egy-két olyan rész volt benne amit az előzöek nem tartalmaztak.
Bársony Melinda
Nagyon tetszett a könyv. Én kimondottan szeretem az irónő irásait. Kicsit soknak tartottam az igy szeretlek, úgy szeretlek, de aki szereti a Gyönyörű sorscsapást és a Veszedelmes sorscsapást annak kötelező.
Viktória
Az első két rész is nagyon tetszett, ez pedig a tipikus tökéletes könyv, amiben nem sok hiba van. Tökéletes pár, tökéletes házasság, tökéletes élet. Akinek tetszett Abby és Travis szerelmi története, az mindenképpen olvassa el. Én csak ajánlani tudom! :)
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5