Gyógyító táplálkozás - Sajátítsd el az étrenddel történő gyógyítás titkait!

A Gyógyító táplálkozás a kínai orvoslás és táplálkozástudomány hagyományait társítja a növényi étrend gyógyító hatásaival foglalkozó, modern nyugati kutatásokkal. Ez a korszakalkotó munka átfogó és értékes ismeretekkel gazdagítja olvasóit az egészséggel, az étrenddel, az alternatív gyógyítással, valamint számtalan növényi és állati eredetű táplálék... bővebben
Utolsó ismert ár:
7 590 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Flo
Nagyon hasznos, értelmesen felépített könyv a táplálkozásról, és annak hatásairól az emberi szervezetre. Ajánlom mindenkinek, aki egy átfogó, logikus képet szeretne kapni az étkezésről.
Szigethy László
Átfogó és részletes képet ad az emberi szervezet normális működése a táplálékok egymásra gyakorolt hatásáról. Megközelítési módja is újszerű - "Az étel mindig megfelelően működik, bár hatása kevésbé markáns, sokkal gyöngédebb, mint a gyógynövényeké és más gyógyszereké." (27. o.) Külön erényének tartom, hogy misztifikálás nélkül veti egybe az európai és a távol-keleti gyógyítás alapelveit és módjait, ezzel egyúttal a kettő szintézisét alkotja meg.
Gál Éva
Nagyon jónak tartom a könyvet. Végre egy átfogó táplálkozási tanácsadó. Ajánlom családoknak, mert mindenki megtalálja a számára jó étkezést.

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4