Gumimatrac a Gangeszen

"Úgy adom a kezetekbe ezt a könyvet, mint mikor a karácsonyfa alatt izgatottan várom, mit szólnak majd a szeretteim az ajándékokhoz, amiket tőlem kaptak. Igazi boldogság számomra, hogy kíváncsiak vagytok arra, ki vagyok valójában. Noha sokáig egyáltalán nem foglalkoztatott, hogyan vélekednek rólam az emberek, bevallom, ma már azt kívánom, bárcsak... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 650 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
enci
Imádtan,szenzációs!
Földes Andrea
Én eddig is szerettem Kristófot, és bizonyára így is marad egész életemre. Értékes, érdekes, sokat tapasztalt ember. Őszinte, kedves, szimpatikus, tanult és okos. Sajnálom hogy családom többi tagja nem érti, s nehezen fogadja el azt a rajongást amit engem ismeretlenül is hozzá köt. Írásait kifejezetten kedvelem, s nagyon várom hogy mikor olvashatom a következőt. Ez a könyv most kerül majd sorra.... Sok boldogságot, tapasztalat szerző kellemes utazásokat, és jó cikkeket, írásokat kívánok szeretettel. Kristóf én nagyon szurkolok Neked, hogy legyen minden úgy az életedben, ahogyan szeretnéd. Baráti üdvözlettel Andi
Csutak
Nekem nagyon tetszett a könyv pár óra alatt elolvastam:)Gratulálok Kristóf:)
Fanni
Kedves Kristóf! Ha ezt elolvasod akkor annak fogok örülni igazán, mert én telje mértékben megértelek téged, és remélem csak jót hoz neked ezután a sors. Sok puszi: Fanni :)
Fanni
Kedves Kristóf! Ha ezt elolvasod akkor annak fogok örülni igazán, mert én telje mértékben megértelek téged, és remélem csak jót hoz neked ezután a sors. Sok puszi: Fanni :)
Walaki
Hát végig bőgtem ezt a kiemelt részletet, és alig várom, hogy az egész könyvet a kezemben tarthassam.
kata
Mindenkinek azt tudom tanácsolni mielőtt bármit gondol Kristófról olvassa el ezt a könyvet, utána döntse el ki Ő és mit gondol róla.
mira
Hajrá, Kristi!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1