Grace Reilly

Breakaway - Ziccer

művelt nép könyvkiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KARTONKÖTÉS  |  450 oldal

Egy titkos "barát extrákkal" megegyezés az edző lányával mindent felboríthat, a pályán és a pályán kívül is...

Cooper
Profi karrierre készülő főiskolás sportolóként, akinek az a híre, hogy falja az életet, általában válogathatok a hokirajongó lányok között. De az utóbbi időben senkim sem volt, ami inkább csapásnak tűnik, és az ezzel járó stressz kihat a játékomra is, ez azonban az egyetlen, ami nem következhet be, ha tovább akarom építeni az NHL-ben remélt jövőmhöz vezető karrieremet, aminek kiindulópontja az, hogy csapatkapitány legyek.

Színre lép Penny Ryder.
Penny az edzőm lánya, de amint behúz a hokipálya melletti lomtárba, és hagyja, hogy tegyem vele, amit akarok, én már a hokin kívül csak rá tudok gondolni. Azt akarja, hogy vezessem be mindenbe, amit egy pasival átélhet, és ha azt nézem, miket szeretne, akkor tudom, hogy rokon lelkek vagyunk a hálószobában. Ha belemegyek, megint nyugodtan tudok majd játszani, de ha az apja rájön, hogy mit művelünk, kénytelen leszek búcsút mondani a csapatkapitányi esélyeimnek és annak, hogy elnyerjem az apám helyeslését.

Penny

Hála a szemétláda exemnek, messze nem állok készen egy új kapcsolatra, de a szobatársnőmmel töltött sajnálatos reggel és egy repülő,khm.személyes játékszer után világos, hogy végre eljött az ideje újra nyeregbe pattanni, és egyik régen vágyott hálószobai élményt a másikra halmozni.

Színre lép Cooper Callahan.

Nála lazább csávóval el sem tudom képzelni a szexet, csakhogy a hokiedző apámnak éppen ő a legjobb védője. A vele kötött egyezség rákényszerít, hogy eltitkoljak még egy jelentős dolgot az apám elől, pedig a megegyezésünk egyszerű: titokban barátok leszünk extrákkal, amíg meg nem kapja a kapitányi kinevezést, és amíg ki nem húzom az összes teljesítendő vágyamat a listámon, hogy végre tovább lépjek az eseten, ami tizenhat évesen tönkretette az életemet és a műkorcsolya karrieremet.
Csakhogy minél tovább tart a kapcsolatunk, annál inkább bízunk egymásban, és annál kevésbé akarok búcsút mondani. Tudom, hogy a szerelemnek szívfájdalom a vége, de mi van, ha megtöri a jeget és kiszabadulhatok?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 4 792 Ft

A termék megvásárlásával

479 pontot szerezhet


Előrendelhető

Várható megjelenés:
2024. 12. 02.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó művelt nép könyvkiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:450
BorítóKARTONKÖTÉS
Súly400 gr
ISBN9789635803651
Árukód2779073 / 1222289

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 4 792 Ft

A termék megvásárlásával

479 pontot szerezhet


Előrendelhető

Várható megjelenés:
2024. 12. 02.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!