Gillian Flynn

Holtodiglan

alexandra kiadó  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  528 oldal

Ásó, kapa, nagyharang - a romantikus hollywoodi filmekben valahol itt ér véget a történet. Ám mi lesz ezután? Mi történik, amikor a boldog álom szép lassan szertefoszlik, s már abban sem vagyunk biztosak, hogy valóban ismerjük azt, akinek igent mondtunk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 514 Ft

A termék megvásárlásával

351 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:528
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly460 gr
FordítóCsonka Ágnes
ISBN9789633571170
Árukód2235623 / 1090343

Vásárlói értékelések, vélemények

Kovács Erika
2013. 06. 10.

Sajnálom, de nem tudtam végig olvasni a könyvet. Nagyon vontatottá vált a közepétől. Voltak benne jó részek, amelyek a házassággal kapcsolatos sztereotípiákat fejtegeti az író.Ezek egy kicsit továbblendítettek a könyv olvasásában, de egészében nem éreztem magam jól magam ebben a történetben.

Betty
2013. 06. 28.

A 289. oldalnl tartok! Döbbenet... Zsenilis ez a nő!!!

Vastag Viktória
2013. 07. 06.

Szerintem nagyon jó könyv .. ahogy a rövid leírásban is írták, megdöbbentő, magával ragadó, ahogy egy romantikus párkapcsolat átalakul egy rémálommá.. :) Olyan jó fordulatok voltak benne, amikre nem is gondoltam volna. Nagyon tetszett, én ajánlom mindenkinek!! :)

Pénzes Réka
2013. 08. 25.

Meglepő volt számomra ez a könyv, egy könnyed nyári olvasmányra számítottam, de annál sokkal több. Az író nyilvánvalóan nagyon tehetséges, könnyedén formált mondataival megfogalmazza azokat a gondolatokat amik mindig a tudatalattinkban voltak az életről, szerelemről. Néhol ironikus, máshol kegyetlenül realista, önreflexív. Mindemellett izgalmas krimi erős befejezéssel.

koiv
2013. 11. 18.

Holtodiglan? A fülszöveg alapján nem arra számítottam, amit később valójában kaptam a történettől. Először nem is szerettem volna elolvasni, majd egy barátnőm hosszú percekig a könyv zsenialitását ecsetelgette, meggyőzve így engem is! Hogy valóban zseniális-e? Ez nem kérdés; Igen az! Nehéz a könyvről anélkül beszélni, hogy ne spoiler-ezzen az ember, de annyit azért el lehet mondani róla, hogy elképesztően jó. Két, egymást egykoron bálványozó ember csatározásait mutatja be a házasságkötést követő években. Hogy ki nyer? Legyen titok! A könyv igazán, mindent elsöprően magával ragadó. Bár, azért én titkon reménykedtem abban, hogy nem úgy fejeződik be, ahogyan. (Ez azonban már az én személyes problémám.) Megéri elolvasni, garantált élményt nyújt. :)

szindilu
2013. 12. 25.

Zseniális könyv a maga nemében. Tele van fordulatokkal, izgalmas a történet. A szereplőket fantasztikusan megalkotta az írónő, Amynél betegebb, de intelligensebb nőt nem is lehetett volna kitalálni. Bár kifejezetten gyűlöltem azokért a dolgokért, amiket tett, de nem tudtam nem kalapot emelni az előtt, ahogy kigondolta mindezt.

Szabóné Posta Gabriella
2014. 01. 05.

Az elején elég vontatottan indult az én számomra, de úgy beindultak az események, hogy a végén letenni sem lehetett a könyvet! Izgatottan várom a folytatást! Remélem lesz!

Kis Judit
2014. 01. 07.

Ilyen könyvhöz még nem volt szerencsém. És ez most nem negatívum. Az elején még szoknom kellett a különböző szemszögek váltakozását. De nagyon tetszett. Miután befejeztem csak ültem és gondolkodtam.

Dékány Alexandra
2014. 01. 13.

Hihetetlenül jó könyv. Véletlenül akadt a kezembe, és a téma felkeltette az érdeklődésemet, majd pár oldal után azt vettem észre, hogy képtelen vagyok letenni. Vagány, egyedi stílus, roppantul leköti az embert, az pedig külön tetszett, hogy mindkét főszereplő oldaláról megismerjük a történetet.

Lakatos Zoltán
2014. 03. 30.

A házastársi/szerelmi kapcsolatokat próbálja a könyv kicsit elferdítve megmutatni. Az eleje lassú, aztán a felénél hatalmas váltás (ami annyiban zavaró, hogy az író eltitkolt valami roppant fontosat, az olvasó nem kap teljes képet). Egyedül azzal volt problémám, hogy a befejezés nem oldotta fel a feszültséget, nem volt megnyugtató befejezése az egésznek.

Rátkai Diána
2014. 08. 29.

Nem tudom más szavakkal illetni, minthogy zseniális,és lélegzet elállító. De most komolyan, nagyon-nagyon tetszett ! Csak ajánlani tudom!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 514 Ft

A termék megvásárlásával

351 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén