Trónok harca - A tűz és jég dala ciklus első kötete

A Trónok harca lebilincselő fantasy, amely klasszikus lovagkirályságba vezeti el az olvasót: Westeros fölött valaha a sárkánykirályok uralkodtak, ám a Targaryen-dinasztiát 15 évvel ezelőtt elűzték, és most Robert Baratheon van hatalmon hü barátai, Jon Arryn, majd Eddard Stark segítségével. A konfliktus középpontjában Deres urai, a Starkok állnak.... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, X. kerület Árkád Könyvesbolt aluljárószint
5 db alatt
Libri Sopron Plaza Könyvesbolt
5 db alatt
Budapest, III. kerület Stop Shop Óbuda Könyvesbolt
-
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
4 999 Ft
4 749 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 474 pont
Olvasói értékelések
23 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
KK3534
Ez már a javított kiadás, melynek fordítását és terminológiáját Novák Gábor dolgozta át (ő fordította a Sárkányok táncát). Én összességében elégedett vagyok. A rengeteg név a helyére került a könyvben, Stokeworth végre nem Jókatlan, Kettleblack nem Feketeüst, Oakheart nem Vasszív. Az egyéb félrefordítások is ki lettek javítva, bár betűhibát és elírást leszámítva (persze semmi sem tökéletes) elégedett vagyok az új kiadással, értem ezt a többi újra kiadott kötetre is. Örülök, hogy Novák Gábor a színre lépett, és a fordítást a Sárkányok táncáéhoz igazítja, miközben Pétersz Tamás ugyancsak zseniális szövegfordítása maradt (feltehetőleg ő nem készített névjegyzéket, ezért fordult elő, hogy egy köteten és a sorozaton belül egy tulajdonnévnek akár három fordítása is volt. Negatívumként kiemelném, hogy Novák Gábor egyedül a Függelékekben lévő hibákat nem korrigálta. Ez nagyon bosszantó. Ó és külön örülünk, hogy végre mindegyik kötet Westeros térképet kapott, mi több a Sárkányok tánca rendkívül részletes és szép példányát.
Baranyi Attila
Zseniális könyv! Vétek kihagyni! Sokkal jobb, mint a sorozat.
Kovács Katalin
Lebilincselő, varázslatos, elképesztő és megdöbbentő. Letehetetlen, mindenkinek ajánlott, aki szereti a fantasyt, pláne ha az nem túl meseszerű. Mind az öt eddig megjelent könyv zseniális!
Dr. Sinka Anita
Én is azok közé tartozom, akik előbb lettek függők a filmsorozattól és utána fedezték fel a könyvet.... A könyv lebilincselő! A legnagyobb élmény az volt, hogy mindazon kapcsolódási pontok és ok-okozati összefüggések felszínre kerültek, melyek a filmsorozatból nem derülhettek ki vagy már elhalványultak az emlékezetemben.
Veldi-Kovács Andrea
Szuper könyv! Le sem tudtam tenni! Én csak ajánlani tudtam mindenkinek!!!!
Tilli Zoltán
Nagyon tettszett! Kisebb eltérésekkel, egy az egyben olyan volt, mint a sorozat! Remélem a többi is hasonlóan színvonalas lesz!!!!
Zsolt
Bár csak második nekifutásra tudtam elolvasni, rendkívül jó könyvnek tartom. Ha az elején sikerül fejben tartani, hogy ki kinek a fia-borja, akkor egy nagyon szövevényes, eseményekkel teli, izgalmas könyvet forgathatunk.
Fényes Viktória
Nagyszerű könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kicsit is szereti a fantasy műfaját. A sorozat nagyon hűen követi a könyvet, így nekem nem volt nagy újdonság, de még így is teljesen élvezhető volt. Rég olvastam már ilyen jó könyvet. :D
Tóth Gergő
Teljesen elégedett vagyok a sorozat összes könyvével. Mármint az első hárommal, mivel eddig ezeket olvastam. Ha ezt is az HBO sorozat előtt olvastam volna el nagyobb újdonság lett volna de azért így is élveztem.
Michael
A véleményemmel én is ugy vagyok mint az előttem szóló. Az egyik szemem sír a másik meg nevet. Mielőtt a kritikát irnám le kell mindenképpen szögeznem hogy a könyvet mindenkinek ajánlani tudom. Én 1 hét alatt olvastam ki annyira magával ragadott. Egyből el is kezdtem olvasni a második részt. Viszont az egyik szemem mégis sír. Szerintem Martinnak sokkal jobb a fantáziája és a képzelőereje mint az írói képessége. Szerintem nem hozta ki a maximumot abból a világból amit megálmodott. Tul sok a könyvben az olyan motivum amit a saját világunkból vett. Mármint én személy szerint azért vettem meg a könyvet mert kiváncsi voltam hogy a sokak által a Gyűrűk Urához hasonlitott fantasy tényleg méltó e arra hogy Tolkienhez hasonlitsák. Részben igen részben nem. A cselekmény nagy részében nem a fantasy-ra helyezi a hangsulyt Martin hanem az összeesküvésekre illentve a cselekmény és a személyek részletes bemutatására ami önmagában még nem is baj, de a dolog fantasy része ezzel a háttérbe kerül. De mindenki döntse el maga. Olvassátok el mert ennek ellenére nagyon jo könyv. De az én szememben sajnos nem közeliti meg a Gyűrűk Urát. Amit a fantasy részéből kihozott az író legalábbis semmiképp. 5/5
Czakó Péter
A Trónok Harcával kapcsolatban, az egyik szemem sír, a másik meg nevet. Nevet mert tényleg leköt, az oldalak pörögnek, a cselekmény valóban követhető, a témaválasztás is jó. Ám a másik szemem könnyezik az illúzióromboló, történetből kirángató borzasztó klisék miatt, a fordítási és nyomdahibák miatt. Néhány mondatban konkrétan egész szavak maradnak ki, és teljesen más értelmet adnak. Tartogat meglepetéseket, de idegesítő, mikor sok rettentően fondorlatosnak szánt összeesküvésre azonnal rájön az ember. A cselekmény pedig azért követhető, hogy a szerény értelmi képességű átlag olvasók is lépést tartsanak és megvegyék a következő kötetet is. Lehetetlen ötletekkel van tele melyek az elkényelmesedett amerikai életmódból fakadnak, pl. a Stark kastély, amelynek falait belül keringő forró termálvíz melegíti. Továbbra is olvasni fogom, mert érdekel, hogy mi lesz ebből, de kötetről kötetre gyengül az érdeklődésem. Manapság a hosszan futó ponyva-bestsellerek korát éljük, és a Trónok Harca sem más, mint egy közepesen megírt, izgalmas, bőőőőő lére eresztett szappanopera.
Tóth Brigitta
Igazából még csak a felénél járok, de már most nagyon magával ragadt. Mindenkinek tudom ajánlani, fordulatos a cselekménye, izgalmas és a rengeteg szereplő ellenére könnyen követhető a cselekmény szála szálai. Alig várom hogy befejezzem és folytatni tudjam a többi résszel.
nomak
Zseniális,mérföldekkel veri a Gyűrűk urát.Nagyon sok szereplőt mozgató regény,ennek ellenére nagyon követhető a cselekmény.Minden benne van,ami egy izgalmas regényhez kell,tele ármánnyal,cselszövéssel,szerethető karakterekkel,amik nem feltétlenül csak tisztán jók vagy rosszak,az élen egyértelműen Tyrionnal.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6