Fuchs Elemér  |  Dr. Szathmáry Arisztid

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

nemzeti örökség  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  231 oldal

Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit.
Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 900 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 705 Ft

Utolsó darabok


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:231
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly276 gr
IllusztrációKORABELI ÁBRÁKKAL
ISBN9786156385581
Árukód2764602 / 1212125

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 900 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 705 Ft

Utolsó darabok


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Katja Mathes: Éltető ételeinkKatja Mathes: Éltető ételeink