Frei Tamás

Puccs Moszkvában

libri könyvkiadó kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű

Putyin napjai meg vannak számlálva. Vajon mire képes a hatalmához végsőkig ragaszkodó modern kori cár? És ki lesz az, aki megállítja? Valahol Oroszországban, a közeljövőben. Teherszállító repülőgép közeledik Berlinből Moszkva felé, fedélzetén az oroszok számára létfontosságú alkatrészekkel. Azt azonban senki sem sejti, hogy a pilótafülkében valami egészen más is van, amit az amerikai titkosszolgálat rejtett oda. A következő pár óra megváltoztathatja a történelem menetét... Mert valaminek változnia kell! A több éve húzódó ukrán háború holtpontra jutott, a lövészárkok sártengerében továbbra is ezrek pusztulnak el, de egyelőre még tűzszünetre sincs kilátás. Amerika kitart Ukrajna mellett, Kína pedig Putyint támogatja. A háttérben azonban ennél jóval nagyobb hatalmi játszma zajlik: a kérdés az, marad-e a fennálló világrend, vagy a nagyhatalmak újraosztják egymás között Európa keleti felét? És vajon mi lesz Magyarországgal, fenyeget-e minket a perifériára sodródás veszélye? Miközben a világ aggódva figyeli a fejleményeket, minden jel arra utal, hogy az ukrán vérfürdőnek csak egyféleképpen lehet véget vetni, Putyint csak egyvalami képes megállítani: egy puccs Moszkvában. Frei Tamás új regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a középpontba. A fordulatos akcióthrillerben az olvasók újra találkozhatnak André Calvival. Vele sok minden történt az elmúlt nyolc évben, amikor utoljára próbált ,,javítani az arányokon". Az élete gyökeres fordulatot vett. Most azonban minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenéznie...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 4 299 Ft

A termék megvásárlásával

429 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2776384 / 8151714

Vásárlói értékelések, vélemények

(3 vélemény)
László Holl
2023. 11. 24.

Nem tudom, hogy ez tetszeni fog-e Putyinnak. Mi lesz, ha ő is tollat ragad és visszaír?"V. V. Putyin - Oroszországból szeretettel - Frei Tamás végnapjai"

Horváth Miklós
2023. 11. 30.

Szórakoztató és elgondolkodtató korrajz a 2020-as évek geopolitikájáról a nyugati világban. Ilyesztően életszerű történet, rendkívül izgalmas körítésben.

Kollányi Péter
2024. 03. 06.

Becsapva érzem magam, mert kb. a 200. oldalig nagyjából semmi nem történik. Pocsék az írói stílusa, ezért lehet, hogy már többet nem fogok olvasni tőle.

Dr.Dezső Ágnes
2024. 03. 06.

Kicsit nehezen ragadt magával az elején, de aztán beszippantott és nem engedett amig végig nem olvastam... és nézve az aktuális történéseket méginkább döbbenet.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 4 299 Ft

A termék megvásárlásával

429 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat