A Titkos kert - Klasszikusok fiataloknak

A könyvsorozatban megjelenő könyvek megismertetik az ifjú olvasókat a nagy klasszikus gyermekirodalommal. E regényben titokzatos tárgyakról és titokzatos eseményekről lesz szó. S ezen közben napvilágra kerül néhány gyermek féltve őrzött titka a legrejtettebb nemes érzése: a szeretet.
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
JUDITANYA
Ezt a konyvet mindenkinek ajanlom. Amikor kislany voltam, egymas utan tobbszor is kikolcsonoztem a konyvtarbol. Mindig jo volt elolvasni. a filmet ujra es ujra meg tudom nezni,es most az en kislanyom egyik kedvenc tortenete lett.
Lill@
Szerintem jó könyv. Ajánlom mindenkinek,aki szeret olvasni és aki szereti a titkokat és kalandokat.
Turák Ádám
Nekem nagyon tetszik!!Csak az nem tetszett hogy a tanárom a nyári szünetre adta fel.
Bata Viktória
Ugye újra rendelhető lesz?:( Még filmen láttam kiskoromban (azóta sem tudom megszerezni sehonnan sem...) és nagyon szeretném elolvasni:/
Ipacs Dya
Én legalább ötször elolvastam. Rabul ejt. Lenyűgöz. Elvarázsol. Ajánlom mindenkinek;)
Balogh Anna
Nagyon jó kis könyv! Annyi izgalom van benne! Jó olvasni!
Lakatos Petra
Egyszer olvastam még csak el, de rabul ejtett. Kedves történet. Izgalmas.
Kalauz Barbara
Nekem a magyar tanárom mesélte el a történetet.Nagyon tetszett.Diohéjban az történet lényege, hogy van egy kislány, akinek a szülei meghalnak, és a nagybátyához kerül.A nagybáttya elég elfoglalt ember, most sem tartozkodik otthon.Mary nagyon vékonyka kislány, nem szereti a természetet se.Nagyon zárkózott.Ez egy idő mulva megváltozik.Fölfedezi a kastélyban unokatestvérét, és együtt fedezik fel a TITKOS KERTET.Ez is nagyon jo könyv!!!!!!!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5