Csokoládé
alexandra könyvesház kft. | 2021 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 302 oldal
Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes
Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából
A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
A termék megvásárlásával
1 614 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | alexandra könyvesház kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2021 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 302 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Súly | 1800 gr |
Illusztráció | SZÍNES FÉNYKÉPEK |
Fordító | Józsa-Tóth Annamária |
ISBN | 9789635821709 |
Árukód | 2754196 / 1204218 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 614 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes