Espanol.hu - Spanyol nyelvi tankönyv és gyakorlókönyv középhaladók és haladók számára - CD melléklettel

Spanyol tankönyv és gyakorlókönyv középhaladók és haladók számára hanganyaggal kiegészítve.
Utolsó ismert ár:
6 555 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Noémi
A feladatok és a felépítésük ötletesek és igényesek. A kivitelezéssel viszont vannak problémáim. Már gimnáziumban sem értettem, hogy egy olyan könyvet, ami úgy van tervezve, hogy feladatok vannak benne és vélhetően kitöltik a tanulók, miért készítik ennyire nem praktikusra. Ezzel arra gondolok, hogy maga a könyv vastag és kicsi, így nehéz benne írni, valamint, amikor egyértelműen lenne hely (nyilván nem mindig) annak, hogy hosszabb vonalat tegyenek két szó közé egy lyukas szövegben akkor miért akkora az a bizonyos vonal, hogy egy prepozíció is nehezen fér el, nem hogy egész kifejezések?
Rebeka
Kertész Judit kezdőknek írt tankönyvei után most kezdtem el belőle tanulni, de már nagyon tetszik a könyv. 16 leckét tartalmaz, a nyelvtani magyarázatokat pedig már spanyolul találjuk a könyvben. Minden leckéhez több szöveg is tartozik, melyeket megtalálunk a CD-ken, a könyvben pedig feladatokat hozzá, illetve minden leckéhez van fordítás, szövegértés és a beszédkészséget fejlesztő feladat. Külön pozitívum, hogy a hanganyagok valóban érthetőek, a beszélők nem hadarnak, hanem szépen beszélnek. A könyv végén pedig önellenőrző tesztek és megoldókulcs segítik a tanulást. Minden spanyolul tanulónak csak ajánlani tudom.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot