Erdő köztársaság

A történet Michaelről, Louis-ról, Alexről és Isobelről szól, négy kamaszról, akik a családi kötöttségek elől egy erdőbe menekülve megalapítják saját, utópisztikus köztársaságukat. Vadásznak, gyűjtögetnek, megismerik a szerelmet, s közben nagyszabású színielőadásokat rendeznek a francia forradalom eseményei alapján. Az Erdő Köztársaságban minden... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Ocean
Ha egy szóval kellene jellemezni : nyomasztó. Néhol kicsit vontatott, gyakran szinte adni akartam Michael szájába a szavakat...illetve néhány kép leírása papíron talán nehezen követhető. (pl. Igazságvirágok, egy-két "álom") Bár ifjúsági regényként jelenik meg itt-ott, szerintem nem az.
Dóri
Valóban nagyon hasonlít A Legyek Urához. Tipikusan a "szigetregény" vázra épül, társadalommodell, civilizáció és a józan ész elvesztése. Feszült hangulatú, idegölő könyv, én is nehezen haladtam benne, nagyon idegesítő a betűstílusa. De méltán mondhatom, nagyon jó könyv. Lehet belőle tanulni.
Varga Dominika
A közepéig simán tudtam olvasni, utána már túl furcsának tűnt.Majdnem le is tettem, de aztán erőt vettem magamon és folytattam.Lehet, hogy a betűfajta miatt, de nehezen tudtam haladni benne. Ha így vissza gondolok, így már nem is volt olyan rossz a könyv.
Mutasd az összes véleményt


Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 4 265 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
426 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot