Közétkeztetők kézikönyve
springmed kiadó kft | 2018 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 296 oldal
A közétkeztetés felelőssége fokozatosan növekszik. Az objektív tápanyagszükséglet és a szubjektív igények összehangolása mellett nagy szerepe van az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés és a diétás étkeztetés biztosításában, s a kulturált étkezési szokások kialakításában, fenntartásában.
A táplálkozástudomány fejlődése, a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi szintű módosítások is szükségessé tették, hogy mindezek figyelembevételével, a közétkeztetésben dolgozó kollégák munkájának támogatására megszülessen egy, az adott területet átfogóan segítő, elemző könyv. A jogszabályok betartásához, a táplálkozási ajánlások követéséhez, a közétkeztetés színvonalas megvalósításához kívánunk segítséget nyújtani ezzel a hiányt pótló, a szakma neves képviselőinek részvételével összeállított kézikönyvvel.
A termék megvásárlásával
1 140 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | springmed kiadó kft |
|---|---|
| Kiadás éve | 2018 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 296 |
| Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
| Súly | 540 gr |
| Illusztráció | ÁBRÁKKAL |
| ISBN | 9789639695627 |
| Árukód | 2714326 / 1174370 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 140 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes





































