Első lépések a művészetek felé I.

ludovika egyetemi kiadó  | 2022  | MAGYAR nyelvű

A művészetekkel való ismerkedés, jó esetben, kisgyermekkorban kezdődik a gyermek számára fontos felnőttek közvetítésével.
Szerencsés az a kisgyermek, aki olyan környezetben nő fel, amely lehetővé teszi számára az alkotóeszközökkel való kísérletezést vagy az élményszerű találkozást a könyvekkel. Jó volna, ha mindenki ilyen kulturális gazdagságban nevelkedhetne.
Akkor tud a gyermek ténylegesen kapcsolatba kerülni az első ,,művészetmorzsákkal", ha érdeklődik, ha maga tevékenykedhet, ha fejlettségének megfelel az adott impulzus vagy eszköz - emiatt a művészeti nevelés felkészültséget és tudatosságot kíván a felnőttől.
Könyvünk segíti a nevelői hivatásra készülőket abban, hogy jártasságot szerezzenek a gyermeki megismerés életkori sajátosságaiban, így a gyermekek fejlettségi fokához tudják igazítani a művészeti impulzusokat. Kitérünk a művészeti nevelés hatásaira is. Segítünk az értékes művészeti anyag megválasztásában, és az élményt adó közlés módjára is felkészítjük a könyvünket használókat. Gyakorlati fejezeteink kipróbált módszereket tartalmaznak.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 2 413 Ft

A termék megvásárlásával

241 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó ludovika egyetemi kiadó
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Formátum PDF
ISBN9789635317660
Árukód2764987 / 8148500

Elérhető még:

Könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 2 413 Ft

A termék megvásárlásával

241 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány