Előjáték az Alapítványhoz - Isaac Asimov ALAPÍTVÁNY sorozatának 2. kötete

Az Előjáték Asimov teremtő végrendelete. A veszélyes helyzetekkel, cselszövéssel teli páratlanul izgalmas elbeszélésben életre kelnek Asimov kedvenc szereplői: köztük Hari Seldon, aki azon fáradozik, hogy tökéletesítse a pszichohistória forradalmi elméletét, és ezzel megmentse az emberiséget.
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nemény Vilmos
Isaac Asimov regényeinél két dologra mindig számíthatunk. Az egyik egy rejtvény, egy feladvány, amelyet az elején ismerünk meg és a legvégsőkig feszültségben és kétségek között tart minket, a végén pedig kézhez kapjuk a megoldást. A másik, egyfajta tanulság, amelyet a társadalom működésére vonatkozólag levonhatunk és szinte minden egyes regényben sikerült valamivel hozzájárulni a teljesebb képhez. Hogyan épül az emberiség jövője? Hari Seldon előtt a feladat, hogy megalkossa a pszichohistóriát, amely megmenthetné az emberiséget. Vajon lehetséges-e megalkotni egy matematikai módszert, amely milliónyi számú világ, mindegyiken több millió ember jövőjét megjósolhatja? Seldon erre vállalkozik, miközben az idő sürget, ugyanis az Első Galaktikus Birodalom hanyatlása gyorsul és a Terv ellenségeknek sincs híján. Az idő fogy, intrikák és nehézségek közepette, és ellenségekből sincs hiány. Ahogy az olvasónak sincs hiánya izgalmakból, vajon sikerül-e létrehozni az Alapítványt?Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot