Az élet játéka

Milyen is egy gyermek? Olyan, mint aki egyenestaz égből jött. Héberszójáték szerint: az eget szopja. Isten képe még torzítatlan benne. A világi okosság, a felnőttek mesterkedései még át nem formálták. Nem tud még semmiről és semmije sincsen. Hamvas, eredeti és közvetlen. Védettségben él, és mindenestül átadja magát azoknak, akik szeretik. Ámulva... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VI. kerület Libri Oktogon Könyvesbolt
5 db alatt
Budapest, VI. kerület Nyugati tér
5 db alatt
Budapest XII. kerület, MOM Park Libri Könyvesbolt
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
1 800 Ft
1 710 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 171 pont
Olvasói értékelések
4 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Benke Martin
Remek könyv, egészen kiváló. Az egyik legjobbak egyike.
Biassze
Le a kalappal...köszönöm a barátnőmnek, hogy megmutatta Nekem ezt a könyvet, úgy érzem kevesebb lennék ha nem olvastam volna el! ...és azóta még talán vagy ötször :) Természetesen terjesztem is, apukámnak megvettem a könyvet Karácsonyra, hogy együtt játszhassuk a játékot! Sajnos úgy érzem a mai világban sokakra ráférne az ilyen tulajdonság vagy épp az ilyen segítség :/ Csak az a baj, hogy szinte folyamatosan ezt kellene olvasni, hogy az ember ne felejtse el 2 nap múlva, hogy miről is szól az élet! <3
Szabóné Kerekes Ildikó
Az élet játék , játszani kell. Ez egy csodálatos történet. Engem nagyon megfogott. Csak így lehet élni az életet, ha mindenben megkeressük a jót. Lehet, hogy elsőre nem találjuk meg miért jó az nekünk, de néhány nap, vagy néhány hét után meg van. A könyv elolvasása után ezt többször tapasztaltam. Ami még fontos, mindig legyünk hálásak az apró mindennapi dolgokért is.
egy 16 éves lány
engem perpillanat ez a könyv éltet.. még kiskoromban olvasta nekem anyukám, és most, tiniként nagyon szükségem van rá.. az öröm játéka segít túlélni a mindennapokat. :)
Sára
Én nagyon szeretem ezt a könyvet! Én már vagy ötször elolvastam. Ez a kedvenc könyvem! Nagyon megfogott. Bele tudtam élni magam a történetebe. Csodálatos egy könyv!!!!!!!
Batta Rebeka
Nagyon jó könyv!! Tetszik!! Ebből a könyvből megtudhatom hogy mennyi mindennek lehet örülni!!! Remélem a 2. része is ilyen jó!
Egy lány
Ez könyv fantasztikus!Egy nagyon kedves ismerősömtől kaptam,aki gyermekkorában olvasta...Nagyon megfogott a történet!Ilyen emberek kellenek,hogy egy kis színt vigyenek a világba!És ha mi magunk is lehetünk ilyenek,mért ne?
Kamilla
Ez a könyv egy csoda!
Ági
én nem tudtam letenni! újra és újra érdemes elolvasni, hogy megállítson egy percre, elgondolkozzak... és átértékeljek mindent... főleg a gondolkodásomat, a dolgokhoz való hozzáállásomat! gyerekeknek is, de felnőtteknek főként ajánlom!
Bata Viktória
nekem nagyon sokat segített a könyv:) változtatott a hozzáállásomon...
Blanki
Nekem ez a könyv nagyon-nagyon tetszett mert a történet zseniáli s mélyen megérinti és megfogja az embert , elgondolkodtató, alig bírtam letenni...
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot