Elakadó lélegzet

Az USA Today bestsellere. Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat? Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
6 értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
KECSKEMÉTINÉ PAPP ANDREA
Nekem az első rész nagyon megindító volt, nagyon sajnáltam Emmát, és alig vártam, hogy a második kötetet is megvegyem és megtudjam mi történik a főszereplővel. Ez a rész is nagyon tetszett. Már várom a trilógia 3. részét, csak az a kérdés, hogy mikor jelenik meg?
Bagó Bianka
Tökéletes! Teli érzelemmel, boldogsággal ,csalódással, szenvedéssel ,szeretettel,reménnyel. IMÁDOM ! Eddig 1 könyvre se tudtam rávenni magam, hogy újra elolvassam, de most már másodjára olvasom a csodával határos módon ezt a könyvet.....szóval valami nagyon jól sikerült benne ,ha már azt is merem mondani ,hogy ez a KEDVENC könyvem.! :D Köszönöm nagyon (: (ui.: már 4-en elolvasták az ajánlásom miatt és nekik is nagyon tetszett...)
Szabó Zsófia
Igazat megvallva tetszett nagyon, eleinte nem voltam benne biztos, hogy ki fogom olvasni: kicsit vontatott volt, de a közepe fele kezdtek izgalmasak lenni a dolgok. Bár bevallom, eléggé stresszes és idegfeszítő könyv, de mégis megérte. Nem tudom, érdekelt, hogy mi lesz a vége. Nagy élmény volt ez a könyv, de valószínűleg többet nem olvasnám el. Ajánlom másoknak, de csak egyszer érdekes. Gyenge idegzetűeknek nem annyira élvezetes!.
Mutasd az összes véleményt
Eredeti ár: 3 299 Ft
Online ár: 3 134 Ft
Akciós ár: 2 309 Ft
Kosárba

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot