Éjsötét árnyék - Angelique hagyatéka

Egy őrült szerelem, amit megrázó csalódás követ. Egy kapcsolat, ami egy életre szól, és még annál is tovább. Bosszú, aminek még a halál sem állhatja útját. Barnabas Collinst, a New England-i hajómágnás család ifjú örökösét megbabonázza Angelique, a Martinique szigetéről érkező szolgáló egzotikus szépsége. Arra azonban, hogy a lány milyen sötét... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Molnár Annamária
Sokkal jobbra számítottam. Eléggé nehezen olvastam ki a könyvet,és nagyon sok rész untatott és vontatott volt. Kész szenvedés volt például elolvasni az utolsó részeket. Barnabas ellenszenves, érdektelen volt a szememben,semmi tulajdonsága nem fogott meg. Angelique volt egyedül, aki felkeltette az érdeklődésem,és elnyerte a rokonszenvem. Egyszer olvasható könyv !
Barna Brigitta
Én a filmet láttam előbb, ami szerintem elég bugyuta volt. Azért vettem meg a könyvet, mert bíztam benne, hogy jobb lesz, mint a film. S valóban, a kettőnek nem sok köze volt egymáshoz! Szóval, akinek nem tetszett a film, nem jelenti azt, hogy a könyv sem fog, mert Tim Burton csak azokat a motívumokat vette át, ami a saját szájízének éppen bejött. Maga történet nagyon tetszett, vessetek meg, de én még Angelique-t is szerettem, és valahol meg tudom őt érteni, hogy mit miért tett. Barnabas-ról ugyanezt nem mondhatom el, eleinte még szimpatikus volt, majd egyre jobban elsikkadt az érdeklődésem iránta, ahogy az ő személyisége is egyre érdektelenebbé válik.
Gáspár Gabriella Éva
Én úgy olvastam a könyvet, hogy nem láttam se a filmet, se a sorozatot, csak felkeltette az érdeklődésemet. Nem fogok rá a legjobb olvasmányomként emlékezni, de nagyon érdekes dolgokat írt a Karib-térségről és kultúrájáról (már amennyiben kellő információgyűjtés után íródott a könyv). Kellemes időtöltésnek megfelelő egy nyaralásra, vagy utazásra.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot