Egy swinger nőci naplója

Swinger vagyok. Ez elsősorban szórakozás számomra. Élvezem, kikapcsol és feltölt. Sok ici-pici női-férfi játéktánctól a NAGY, megkomponált, felizzító, vágykeltő játékig sok minden megtörténik a klubban és az életemben. Könnyűvérű nőnek tűnhetek. Ribancnak ribanc vagyok, de könnyűvérű nem. Nem mindenkivel és nem is mindenáron. Megpróbálom... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Angel...
A helyzet az, hogy a minap elhatároztam, hogy írok egy könyvet, ezt tudtára adtam néhány rokonomnak, -barátomnak.......majd lányommal lapozgatjuk az újdonságokat a Libriben...és egyszer csak odahozza a lányom ezt a könyvet.....!! Kiakadtam......!! Meg van írva amit én kigondoltam..... Fantasztikus.....én sem tehettem volna ezt jobban......de azért sajnálom.....mert így az írói vénám alábbhagyott....és ki tudja megmutatkozik e még valaha......
Renibaba
A könyv jó, olyan témát mutat be amiről sokan még álmodni sem mernek. Lehet leszólni, lehet szidni. De azért érdekes, csak elolvassák a fanyalgók is. Nekem tetszett.
Szilvia
Érdekes, hogy megszületett ez a könyv. Merőben más olvasni a könyvet, és a blogot. Fura a párhuzam de ahogy felfutott a blog iránti érdeklődés, és megjelent a könyv, elillantak az új történetek a blogról, és fura mód a kritizálókat is elvitte a szél. Csalódás!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot