Easy - Egyszeregy - puha táblás - A szív körvonalai 1.

Egy ismeretlen megmentő. Egy nyugtalanító titok. A szerelem nem mindig sima ügy. A fiú figyelte a lányt, de nem ismerte őt. Aztán egy váratlan összecsapás jóvoltából a megmentőjévé vált. Tagadhatatlan vonzerő hatott közöttük. Ám a múlt, amelyen a fiú kemény munkával igyekezett felülkerekedni, és a jövő, amelybe a lány őszinte hitét vetette, azzal... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tácsi Zsanett
Rettenetesen jól felépített könyv és Lucas szemszögéből nagyon szomorú és megrázó a történet. Imádtam az e-mailjeiket és nagyon szépen kibontakozott közöttük ez a szerelem. Jamie McGuire Gyönyörű Sorscsapás című könyvéhez hasonlóan ennek is az az egyik mondandója, hogy ne ítéljünk a külső alapján, mert a felszín alatt igazán mély értékek lapulnak.
Tóth Melinda
Egyszerűen letehetetlen volt! Minden pillanatát élveztem, remélem az írónőtől, hasonló remek regényeket kapunk még!:)
Fábrik Bella
Amikor megláttam a borítót, és a fülszöveget, gondoltam magamban legalább egy könyvvel kevesebb, amit a várólistámra tehetek. Átutazóban véletlenül a kezembe került, gondoltam beleolvasok egy kicsit, és rá kellett döbbennem, hogy mekkorát tévedtem! Mert ez a könyv számomra lebilincselő volt! Alig tudtam letenni, máris tovább akartam olvasni! Nagyon jó stílusú könyv! A cselekmény jól felépített, kerek egész. A nemi erőszak egy kényes téma, de az írónő jól nyúlt hozzá, tanulságos, de még sem annyira nyomasztó módon! Jó volt, ahogy az önvédelemről is szó volt benne! A főszereplőket nagyon megszerettem, és nekem is kell egy Lucas!! *.* Elképesztően jó könyv! Sokkal több, mint egy egyszerű szerelmi történet, sokkal több van mögötte! Én csak ajánlani tudom, abszolút kedvenc lett! Akit nem fogott volna meg a fülszöveg alapján, az is nyugodtan olvasson bele, nekem bevált! :)
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ChatBot