Dublin Street - puha kötés - Dublin Street 1.

Négy éve az amerikai Jocelyn Butler, hátat fordítva tragikus múltjának, Edinburh-ban kezdett új életet. Joss nem adja át magát a gyásznak, nem néz szembe a démonaival, és senkihez sem akar igazán közel kerülni, de miután beköltözik Dublin Street-i fantasztikus albérletébe, lakótársnőjének jóképű bátyja fenekestül felforgatja féltve őrzött... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Fábrik Bella
Mit is írhatnék erről a könyvről?! Őszintén szólva az elején nem tudtam hova tenni. Jocelyn idegesített, sőt néhány kifejezés is, amit szerencsére csak ritkán fordult elő. Sőt azt hittem, hogy bele tenyereltem egy újabb felkapott erotikus regénybe De nem! Mert ahogy olvastam egyre jobban magába szippantott, és rájöttem, hogy ez jóval többről szól. Elég mély tartalma van, és vannak benne olyan dolgok, amik megérintettek. Ez a könyv nem egy újabb erotikus regény, hanem itt a hangsúly a szereteten, bizalmon van. Mert mindenkinek másként nehéz az élete, de attól még ha tragédia ér bennünket nyitottnak kell lennünk mások felé, és nagyon fontos, hogy legyenek olyanok, akik szeretnek és mi is szerethetünk. Tudni kell a bizalmunkba fogadni az érdemlegeseket, nem mindent magunkban tartani.
Sárköziné Elekes Annamária
Nagyon szupi könyv! Nem a sablonos szerelmi dráma van felvonultatva, hanem állandóan csavarokkal spékeli meg az írónő a történetet. A dominancia, ami főhősünkből sugárzik, minden nő álma és ahogy elveszi illetve megszerzi a dolgokat, az nagyon imponáló. A kemény külső mögött egy érző szív dobog, ez a jellemvonás a könyv olvasása közben egyre inkább előtérbe kerül. Főhősnőnk elég hosszú idő után adja be derekát, ez is pozitív a regényben. Egyszerűen nem tudtam letenni a könyvet, mert sehol nem unalmas, mindig történik valami izgalmas, ami tovább sarkall az olvasásra. A második legkedvesebb könyvem a Gyönyörű rohadék után:)
Tácsi Zsanett
Nagyon aranyos kis történet, ahol a lány a múltja miatt rettenetesen visszahúzódó, konok és fenntartásokkal közelít mindenkihez, a srác pedig nem ismer lehetetlent. Ez esetben azt, hogy megszerezze a lányt és meg is tartsa, amit valóban úgy ér el, hogy szépen lassan "lemezteleníti"! Azért a vége felé volt, kb. 10 oldal, amikor azt éreztette az írónő, hogy Braden feladta, de ez csak pici elterelés volt. Szépen fel van építve a könyv.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
ChatBot