Dr. Mangó Gabriella

A gyógyítás útjai - Természetgyógyászat és orvosi gyógyászat

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  246 oldal

Senki nem szereti azt, amikor a gyógyítás folyamatában úgy érzi, hogy elveszíti önmagát. Hogy a kórházi gépezetben a ruháival együtt leteszi a nevét is, a múltja helyébe a kórelőzménye lép. Hogy senkit nem érdekel, ki ő, hová járt iskolába, mikor kel fel, hány órát alszik egy nap, vannak-e barátai - csak az, hogy mikor volt beteg, mikor mivel műtötték, milyen gyógyszert szed... A modern orvosi gyógyászat a test egy-egy pontjára szakosodva elvész az apró részletekben - és elveszíti magát az embert is. Ezért fordulnak sokan természetgyógyászhoz és választják azt, hogy aktívan részt vesznek a saját gyógyításukban. Bár van, aki orvosi tanácsra kezd teljes életmódváltásba, a két gyógymód mintha egymás alternatívája lenne.
Ez a könyv megpróbál egyensúlyt teremteni a kétféle megközelítés között azzal, hogy végigvezet minket az úton, amely akkor indult, amikor még nem volt kétféle gyógyítás. Megismerhetjük belőle a természetgyógyászat különböző ágait, és megtudjuk, hogyan segíthetjük elő saját magunk az egészségünket. Hiszen a tudatos, az egészségére odafigyelő ember igyekszik még a betegségek kialakulása előtti stádiumban észrevenni a szervezet apró jelzéseit. Ebben igazi partnere a természetgyógyászat, ami más módszereket és másfajta gondolkodásmódot használ, mint a hivatalos orvoslás, de a könyvből az is kiderül, hogy a kettő nem lehet meg egymás nélkül.
Nem véletlen, hogy DR. MANGÓ GABRIELLA háziorvosi hivatása mellett természetgyógyászati rendelőjében is fogadja pácienseit, akiknek nagy biztonságot nyújt az, hogy mindkét féle gyógyítási módot mélyrehatóan ismeri. Meggyőződése, hogy a kétfajta orvoslás kiegészíti egymást, és hogy akinek fontos az egészsége, annak nem szabad lemondania egyikről sem.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:246
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly196 gr
IllusztrációHERTELENDI AMANDA ILLUSZTRÁCIÓI
ISBN9789634759157
Árukód2781678 / 1224164

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Huszti Gergely: Adria CsillagaHuszti Gergely: Adria Csillaga