A Mór megtette... - Az elmúlt évek legmegrázóbb magyar gyilkosságai

Mór, postásgyilkosságok, Tánczos- és Nógrádi-ügy, zálogházi rablássorozat: megdöbbentő öldöklések, bűnesetek hazánkban. A híreket persze mindenki olvassa, hallja... Azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk. Aki így gondolja, az nyugodtan tegye is le ezt a könyvet! De aki szeretné egy elkötelezett nyomozó szemével látni az eseményeket, gondolatban... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
krysztasz
Lebilincselő olvasmány, és egyben szomorú, sok esetben tragikus. De nagyon őszinte a szerzőtől. Hiányoztak a fejezetek, mert a történetek abba maradtak, majd később folytatódtak, majd újra szünet, és így tovább. Így időnként vissza is kellett lapoznom, de ezt leszámítva, mindenképpen érdekes elolvasni, akit érdekelnek a bűnügyek, mert sok visszaköszönt az újságok hasábjaiból, bővebb, hitelesebb forrásban. (Egyedül a kis tacsi a fotón hoz egy kis mosolyt olvasás közben, köszönet érte.)
Sz. Anikó
Rendkívül érdekfeszítő és izgalmas könyv. A profizmusról, a hozzáértésről nem is beszélve. Volt alkalmam a könyv szerzőjének több előadásán részt venni. Rendkívüli személyiség és hihetetlen hozzáértéssel és szakmai tudással tudom csak jellemezni. Lebilincselő!
Eredeti ár: 3 800 Ft
Online ár: 3 610 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
361 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
ChatBot