A sajtkészítés ABC-je - kiegészítve a sajt -marketing, -kereskedelem, -gasztronómia és -higiéniai ismeretekkel
gaia alapítvány | 1999 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 424 oldal
Foglalkoznak a piackutatás és a kereskedelem termékspecifikus kérdéseivel, a gyártás egészségügyi feltételeivel, végül a sajtkészítmények gasztronómiai fölhasználásával, sok-sok receptet ismertetve. A kötetet számos ábra, fekete-fehér és színes fénykép, táblázat és grafikonok egészíti ki
A termék megvásárlásával
530 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | gaia alapítvány |
|---|---|
| Kiadás éve | 1999 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 424 |
| Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
| Súly | 814 gr |
| Illusztráció | SZÍNES KÉPEK, ÁBRÁK |
| ISBN | 9789630370967 |
| Árukód | 2095757 / 1012804 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
530 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes




























