A sajtkészítés ABC-je - kiegészítve a sajt -marketing, -kereskedelem, -gasztronómia és -higiéniai ismeretekkel

A nagyszabású - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt bőséggel közlő - tüzetes tárgyalásmódú, monografikus fölépítésű kiadvány a történeti áttekintés után a tej nyerésének, minőségbiztosításának és -vizsgálatának módjait veszi számba. A szerzők ezután térnek rá a sajtkészítés technológiájának ismertetésére, először általános folyamatot írva le,... bővebben
Utolsó ismert ár:
5 301 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Eredeti ár: 9 900 Ft
Online ár: 9 405 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
940 pont
Eredeti ár: 6 999 Ft
Online ár: 6 649 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
664 pont

Eredeti ár: 5 999 Ft
Online ár: 5 699 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
569 pont

Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 8 540 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
854 pont
Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 6 640 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
664 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot