Dr. Burkáné Szolnoki Ágnes

Vendéglátó szakmai alapismeretek

képzőművészeti kiadó kft  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  170 oldal

A Vendéglátó szakmai alapismeretek tankönyv a tanulók számára alapvető ismereteket nyújt a vendéglátás területéről; folyamatában értelmezi a vendéglátó vállalkozás tevékenységét; bemutatja a vendéglátás történetét; részletesen elemzi a tevékenységi köröket, a munkafolyamatok sorrendjét; lényeges kérdésként tárgyalja az üzletköröket, azok fő jellegzetességeit; kitér a kategóriába sorolás szempontjaira és a törvényi követelményekre; ismerteti a vendéglátás személyi feltételeit és a vezetők feladatait. Kiemelések és a fejezetek végén összefoglaló kérdések segítik a tananyag könnyebb feldolgozását, hogy méltán híres vendéglátásunk továbbra is jól képzett szakemberekkel várja a hazai és külföldi vendégeket.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 916 Ft

A termék megvásárlásával

291 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó képzőművészeti kiadó kft
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:170
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly270 gr
ISBN9799633369714
Árukód2044051 / 1081313

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 916 Ft

A termék megvásárlásával

291 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa