Élelmiszer-biztonság - Táplálkozás-egészségügy

Egy kötetben két könyvet tart a kezében az olvasó, ha kezébe veszi Dr. Bíró Géza és Dr. Bíró György legújabb művét. A könyv az élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismerteti meg az olvasót. A kiadvány az orvostan-hallgatókon és egyéb felsőoktatásban résztvevőkön kívül, az érdeklődő nagyközönségnek is szól.
Utolsó ismert ár:
4 930 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6