Dr. Bíró Géza  |  Dr. Bíró György

Élelmiszer-biztonság - Táplálkozás-egészségügy

agroinform kiadó és nyomda kft.  | 2000  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  396 oldal

Egy kötetben két könyvet tart a kezében az olvasó, ha kezébe veszi Dr. Bíró Géza és Dr. Bíró György legújabb művét. A könyv az élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismerteti meg az olvasót. A kiadvány az orvostan-hallgatókon és egyéb felsőoktatásban résztvevőkön kívül, az érdeklődő nagyközönségnek is szól.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 930 Ft

A termék megvásárlásával

493 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó agroinform kiadó és nyomda kft.
Kiadás éve2000
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:396
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly610 gr
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789635027255
Árukód2096190 / 1012960

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 930 Ft

A termék megvásárlásával

493 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!