A mennyország létezik - Egy idegsebész tapasztalatai a túlvilágról

Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az álláspolton voltak, hogy túlvilág nincsen. Dr. Eben Alexander idegsebész is ezen tudósok közé tartozott. Tisztában volt azzal, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke. Egy szép... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
6 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Astraltraveller
Nagyon jó könyv, nem bírtam letenni elolvastam egy szusszal. Gondolkodtató és megható. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A+++++
Marcsi
Üzenem azon hitetlen embereknek akik,átverésnek gondolják,hogy csak akkor alkossanak véleményt ,ha már megjárták az utat és vissza térhettek.A könyv segítség,magyarázat sok-sok kérdésre,eznem fantazmagória.
Szöllősi Ibolya
Nagyon érdekes könyv! Köszönöm! :-)
Béla
Annak aki hisz még az ilyen átveréseknek. A halál után nincs semmi mindenkinek javaslom ebben az életben alakítson maradandót mert nem lesz több esélye és ez BIZTOS!
Solo
Igen szűkszavú az élménybeszámoló. És egyáltalán nem meggyőző. Vajon egy teljesen más kultúrában élő ember, mondjuk egy eszkimó, egy sivataglakó arab, egy maori, vagy egy hindu kómába kerülve mit látna, mit tapasztalna?
Mezei Jozsef
A könyv szerzője nem a politikáról és a nagytőkés cég gépezetekről beszél, amikor a jó szót említi, hanem az emberekről, mint egyénekről.
Krizsa Arnold
Nekem nem tetszik. Főleg az, hogy a könyvben tett kijelentése szerint a Földön még a jó van többségben. Vajon ez a jólétben élő szerző hallott már Eritreáról, Szíriáról, Észak-Koreáról, stb.?
Schmuter Norbert
Érdekes olvasmány, bár néhány dolgot csak említ, nem tisztáz. A hírverése tényleg megelőzte a minőségét, mégis egy idegsebész tapasztalatai, a közölt tudományos hátterek megemelik a könyv színvonalát. Az elején említett minden kérdésre választ kapsz mondat nekem kicsit befejezetlennek tűnt. A könyv a tudományos dolgoktól függetlenül könnyen és gyorsan olvasható.
krasznai Attiláné
A hírverés után többet vártam. Persze, nem tudom mit. Több hasonló témájú könyv olvasása mellett viszont megerősítette azt a hitemet, hogy van folytatás, amikor itt a földön levő jelmezünket levesszük. Ami igazán szíven ütött, az a földi életben történő esemény, amiben bebizonyosodik, mennyire fontos, hogy ismerjük a gyökereinket. Legyen akármilyen jó dolgunk, szeressenek minket feltétel nélkül. Ha ezt bármilyen okból homály fedi és ismeretlen marad előttünk, mindig lesz egy űr az életünkben. Lelki béke, szeretet, önzetlenség, bizonyos idő után a mennyország. Köszönet az írónak és a kiadónak.
Prepok Ferencné
Nagyon érdekes, hiszen egy idegsebész tapasztalatai a túlvilágról. Eddig, ha hasonlót olvastam, a többségében meg akartak téríteni. (Pl. a Moody könyvek) Ez a könyv nem erről szól. Tudományosan elmagyarázza azt, amit az ember az agyával nehezen tud elhinni, vagy elfogadni. Egyetlen egy olyan érdekesség volt benne, ami azért megrázta a lelkemet. Ő aki soha nem járt templomba, a felépülése után az advent második vasárnapján a feleségével elment a templomba. A testen kívül töltött idő még frissen élt benne. Végre megértettem miről is szól a vallás. Vagy legalábbis miről kellene szólnia. Én nem egyszerűen hittem Istenben: én találkoztam Istennel. Miközben az oltár felé sántikáltam, hogy úrvacsorát vegyek, könnyek csorogtak végig az arcomon. Most már elfogadja a betegei által tett halál közeli élményeket, amit addig nem hitt el, csak hogy a beteget megnyugtassa úgy csinált, mintha elhinné. Ez a könyv tulajdonképpen a szeretetről szól. Mindenkinek szeretettel ajánlom, mert nem tudományos, hanem köznapi nyelven íródott.
Radnay Klára
Aki ismeri a halál közeli élményeket (HKÉ) az tudja, hogy a feltétlen szereteten túl léteznek más jellegű megtapasztalások is amik ütközésben állnak Dr. Eben könyvének lényegével, azaz bármit megtehet az ember, halála után csak jóra számíthat. Akit érdekel a HKÉ-k témája, az csak akkor tud objektív képet kapni erről a jelenségről, ha pozitív és negatív élményekről egyaránt olvas megbízható irodalmat.
dr. Mezey Nándor
Rendkívül érdekes könyv, főleg mert egy idegsebész írta saját élményei alapján (igazából ez volt az egyedüli oka, hogy elolvastam). Bár jómagam nem rajongok az ezoterikus irodalomért, mégis úgy vélem megérte elolvasni! Különösen tetszett, ahogy a szerző egyik énje (a szkeptikus, materialista tudós, orvos) a szerzett tudása és ismeretei alapján megpróbál választ adni egy olyan tapasztalásra, amire a tudomány segítségével eddig senkinek sem sikerült. Annak ellenére, hogy a művet egy "szakcikkek írásához szokott" személy írta, nyelvezete mégis közérthető, a használt szakkifejezéseket pedig mindig megmagyarázza.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6