Diana Gabaldon

Outlander - Az idegen - KEMÉNYTÁBLA

ARANY PÖTTYÖS

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  908 oldal

"Lenyűgözően szórakoztató... A legmagasabb színvonalú letehetetlen könyvek közé tartozik, és az első oldalától az utolsóig izgalmas olvasmány" - (Chattanooga Times). Felülmúlhatatlan történetszövés, feledhetetlen jellemrajzok, részletes történelmi háttér - Diana Gabaldon munkájában mindez megtalálható. Ez a regénysorozata nem csak New York Times Bestseller lett, de a kritikusok javának elismerését is elnyerte amellett, hogy olvasók millióit ejtette rabul. Az első kötetben, amelyben minden elkezdődik, két kiemelkedő karaktert ismerünk meg, Claire Randallt és Jamie Frasert ebben a szenvedélyes, történelmi háttérrel átitatott regényben, amiben a kaland a kortalan szerelemmel párosul... 1945-öt írunk. Claire Randall, a volt hadiápolónő éppen a második nászútját tölti a férjével a háború után, amikor keresztülsétál a brit szigetek rengeteg ősi kőkörének egyikén. Hirtelen "sassenach" lesz belőle, vagyis idegen a háborútól és portyázó klánoktól sújtott Skót Felföldön...Urunk 1743. évében. Miután az általa ismeretlen erők visszasodorták az időben, Claire olyan intrikák és veszélyek közé pottyan, amelyekre az élete is rámehet...továbbá a szívét is összetörhetik. Mert találkozik Jamie Fraserrel, egy lovagias, ifjú harcossal, és innentől úgy érzi, kettészakítja a hűség és a szenvedély, amely a két teljesen különböző férfihoz köti két egymással összeegyeztethetetlen életben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:908
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly910 gr
Sorozat ARANY PÖTTYÖS
FordítóFarkas Veronika
ISBN9789632453798
Árukód2213761 / 1069416

Vásárlói értékelések, vélemények

Németh Petra
2013. 10. 28.

Mikor rátaláltam erre a könyvre, egyből tudtam, hogy ez nem csak egy újabb sablonos, felejthető könyv. Éreztem, hogy ez annál sokkal több! Eleinte kicsit ijesztő volt a 900 oldal, de annyira kellemes olvasmány, hogy fel sem tűnik, hogy elrepül mellette az idő vagy hogy épp egy buszon ülök és le kellene szállnom. A környezet teljesen eltűnt miközben olvastam, úgy éreztem én is a 18. században vagyok. Nagyon hiteles volt az egész történet! Csak akkor döbbentem rá hol is vagyok, amikor észrevettem, hogy mindenki engem figyel, miközben vihogok, mint egy beszívott kecske. Meg van benne minden, ami egy igazán jó könyvbe kell: romantika, humor, pikáns jelenetek. Egyszerűen letehetetlen! Olvastatja magát, egyszer sem éreztem a 900 oldal alatt, hogy unom. Ha egy szóban kellene összefoglalnom, azt mondanám: csodás! Diana Gabaldon ezzel a könyvével a kedvenc íróm lett.

Reelka's view
2014. 06. 24.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a történelmi, romantikus könyveket, csipetnyi misztikummal, legendákkal. Ezek a zord skótok megolvasztották a szívemet, a hossza pedig nem érezhető, legnagyobb gondom csak a kényelmes olvasási helyzettel volt. Amióta tudom, hogy a könyvből hamarosan sorozatot is láthatunk, újraolvastam, és még jobban szerettem, mint első olvasásra.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás