Outlander - Az idegen - KEMÉNYTÁBLA

"Lenyűgözően szórakoztató... A legmagasabb színvonalú letehetetlen könyvek közé tartozik, és az első oldalától az utolsóig izgalmas olvasmány" - (Chattanooga Times). Felülmúlhatatlan történetszövés, feledhetetlen jellemrajzok, részletes történelmi háttér - Diana Gabaldon munkájában mindez megtalálható. Ez a regénysorozata nem csak New York Times... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 274 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Reelka's view
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a történelmi, romantikus könyveket, csipetnyi misztikummal, legendákkal. Ezek a zord skótok megolvasztották a szívemet, a hossza pedig nem érezhető, legnagyobb gondom csak a kényelmes olvasási helyzettel volt. Amióta tudom, hogy a könyvből hamarosan sorozatot is láthatunk, újraolvastam, és még jobban szerettem, mint első olvasásra.
Németh Petra
Mikor rátaláltam erre a könyvre, egyből tudtam, hogy ez nem csak egy újabb sablonos, felejthető könyv. Éreztem, hogy ez annál sokkal több! Eleinte kicsit ijesztő volt a 900 oldal, de annyira kellemes olvasmány, hogy fel sem tűnik, hogy elrepül mellette az idő vagy hogy épp egy buszon ülök és le kellene szállnom. A környezet teljesen eltűnt miközben olvastam, úgy éreztem én is a 18. században vagyok. Nagyon hiteles volt az egész történet! Csak akkor döbbentem rá hol is vagyok, amikor észrevettem, hogy mindenki engem figyel, miközben vihogok, mint egy beszívott kecske. Meg van benne minden, ami egy igazán jó könyvbe kell: romantika, humor, pikáns jelenetek. Egyszerűen letehetetlen! Olvastatja magát, egyszer sem éreztem a 900 oldal alatt, hogy unom. Ha egy szóban kellene összefoglalnom, azt mondanám: csodás! Diana Gabaldon ezzel a könyvével a kedvenc íróm lett.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ChatBot