Anya, taníts engem! - Fejlesztési lehetőségek születéstől iskolakezdésig

Sokan úgy vélik, hogy az iskolára való felkészítés az óvodai foglalkozások feladata. Valóban kiemelt helye van a gyermek fejlesztésében az intézményi munkának, ám az önmagában nem biztos, hogy elegendő. A megfelelő fogalomkialakításhoz, az ismeretek mélyebb rögzítéséhez elengedhetetlen az otthoni munka. A szülők többsége tudja ezt, de bizonytalan... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 850 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
14 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Anikó
Ez a könyv egy alapkönyv. Gratulálok a szerzőnek, aki sok-sok segítséget ad a mindennapi életben a szülőknek. Egyszerű és megvalósítható ötletekkel, gyors és fejlesztő játékokat tudnak készíteni a szülők. Nekem egy ötlettár és kontroll volt a kezdeti években. Köszönöm szépen.
Fehér Andrea
Egészen véletlenűl bukkanram rá a könyvre annak idején. Az én csemetém már 13 éves, de az alapok lerakásához, nagyon nagy segítség volt. Óvodás korában már olvasott úgy, hogy Ő kérdezett, nem mi eröltettük. Talán nem túlzás, hogy többek között ennek köszönhetjük, hogy az iskolai tanulmányok a mai napig sem kihívás számára.
Papp Gyöngyi
Nagy segítség ez a könyv ahhoz, hogy pár hónapos kortól, mindig a saját szintjének megfelelő elfoglaltságot találjunk a kicsinyünknek. Hiánypótló könyv ez, minden családnak szívből ajánlom!
Kemeny Kata
Egy ismerosom meselt errol a konyvrol.Sajnalom hogy nem hallottam hamarabb rola.Nagyon jol hasznalhato.
Bella Gyuláné
Ez a könyv tele van a gyerekek számára élvezetes fejlesztő programokkal. Egy remek kiadvány! Nagyon jó döntés volt, hogy megvásároltam. Csak egyet sajnálok igazán. Azt, hogy nem találtam rá elöbb...
Cserba Györgyi
Azért is nagyon jó a könyv, mert a segítségével követni tudod, milyen fejlettségi szinten tart gyermeked.
Andi
Igazán kiváló könyv! Mindkét gyermekemmel követtük a feladatokat,imádták őket és én is. Az eredmény pedig nem maradt el. Az elsőt osztályelsőként fejezte a nagyobb, a kicsi pedig már ötévesen olvas.Hálás vagyok ovónénimnek ki a kezembe adta a könyvet és persze a szerzőnek. Igen ez a könyv a legjobb!
Kozma Klári
Nagyon szuper könyv. Minden Anyukának ajánlom!
Nemes Anita
Kiváló könyv! Évek óta rendszeresen használjuk. A könyv írója nagy szakmai hozzáértéssel készíthette. Hihetetlenül passzolnak a leírtak a gyermekfejlődés adott szakaszaira. Minden szülőnek szívből ajánlom! S meg kell jegyeznem, a könyv segítségével valóban könnyebb volt az óvodai beilleszkedés. Mint „kezdő” anya óriási segítséget nyújtott gyermekem minden szintű fejlesztésében. Én is, mint minden szülő a legjobbat szeretném nyújtani gyermekemnek. Ez a könyv a legjobb!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4