Muszáj annyit enni? - Hadüzenet a só, a zsír és a cukor ellen

Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé? Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását? David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Miért olyan nehéz lemondanunk a csábító, ám annál egészségtelenebb gyorsétteremi, vagy a félkész-fagyasztott falatokról? Köztudott, hogy adalékanyag- és szénhidráttartalmuk szempontjából a Mit ne együnk? lista élén állnak, de valamiért mégsem vagyunk elég erősek ahhoz, hogy végleg kiiktassuk ezeket a mindennapi étrendünkből. Dr. David A. Kessler, az FDA korábbi megbízottja szerint a modern élelmiszer-ipari termékek észrevétlenül manipulálják agyunk biokémiai folyamatait, és megállás nélkül terelgetik gyomrunkat a zsíros, cukros, sós ételek felé. Hasznos tanácsok, hatékony módszerek az elhízás ellen. Tartsunk mértéket eme zseniális könyv segítségével, hogy sokkal egészségesebb életet élhessünk!

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5