Tetszik, nem tetszik, Majka

Csontos Róbert - Majoros Péter

Majka vagyok. Azt hiszed, ismersz? Csak mert hallottad valamelyik számomat, láttad néhány klipemet, nézted a tévéműsort, amit vezettem, szavaztál rám vagy ellenem a ValóVilágban? Hidd el: semmit sem tudsz rólam. Fogalmad sincs, mit éreztem, amikor 22 éves koromban egy este, meccsnézés közben meghalt mellettem az apám. Hogyan alakult át hirtelen az... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 799 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kis Judit
Szókimondó, őszinte mindenről. Falvállalja a dolgait, nem köntörfalaz. Nagyon Majkás. Már a valóságshow idején sejtettem, hogy nemcsak az a *****gyerek, akit ott mutat.
Varga Viktória
Ajándékba kaptam a könyvet a páromtól, mert tudta hogy már rég vágytam rá. Aznap, mikor megkaptam, délután 1 órakor ültem le olvasni, és este 9kor végeztem a könyvvel. Szóval zseniális, lebilincselő és tényleg igaz, hogy ha azt hiszi bárki, hogy abból ismeri Majkát, hogy hallgatja a zenéit, elmegy pár koncertjére...az nagyon téved. Olvassátok el, akit kicsit is érdekel, vegye a fáradságot, és a pénztárcáját, mert igaz, hogy én még egy koncertjére se jutottam el...mégis nagyon megfogott, és eddig is szerettem mint előadót, viszont most mint embert( Majoros Péter) is tisztelem! Csak ajánlani tudom!!!

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4