Csiby Károly

Áfonya

ab art kiadó  | 2020  | MAGYAR nyelvű  | RAGASZTOTT  |  236 oldal

Csiby Károly könyve a nőkről, nem csak nőknek:
"A nő a múltunk. Az ősanya. Akit soha meg nem ismerhetünk, csak képzelődünk arról, hogyan nézhetett ki. Aszerint, hogy mikor mire vágyunk abból a boldognak hitt ősködből, amelybe burkolózva néha fel-felvillant egy pillanatképet magáról. Hol egy égi arcot, egy messziről küldött, mély és számonkérő tekintetet, hol pedig egy hívogató, sápadt combhajlatot.
A nő a ki tudja hol rejtőző, mindent túlélő Nagy Petesejt, amely őstürelemmel várja azt, aki majd megtermékenyíti, hogy végre betölthesse rendeltetését. De azonnal készek vagyunk boldogan a lába elé borulni minden olyan ősanyának hitt nőnek, aki megsimogatja a fejünket, és belénk ülteti a szerelmet. A nagyon messziről, talán valahonnan a csillagokból, a meleg fénnyel ránk köszönő Szíriuszról jövő, de itt, e szorongató sártekén a szerényen és szánalmasan profán vegyületekkel működtetett vak szenvedélyt.
És mi, a fagyosan villódzó világmindenségben egyedül maradt férfiak, keressük a Hiányzó Másik Felünknek hitt, titokzatos Nőt, akit amiatt nem tudunk megtalálni, mert ő más térben és időben van, nem követett minket abba a kristálytiszta, de mégis magányos világba, ahova visszavonultunk, magunkat és talán a fajunkat mentve."
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ab art kiadó
Kiadás éve2020
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:236
BorítóRAGASZTOTT
Súly200 gr
ISBN9786156033260
Árukód2746314 / 1198430

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál