Csapó János  |  Csapóné Kiss Zsuzsanna

Tej és tejtermékek a táplálkozásban

mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  464 oldal

A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 180 Ft

A termék megvásárlásával

418 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:464
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly770 gr
IllusztrációÁBRÁKKAL
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789639358683
Árukód2095422 / 1012644

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 180 Ft

A termék megvásárlásával

418 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!