Cosima Bellersen Quirini

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

sziget könyvkiadó bt.  | 2017  | MAGYAR nyelvű  | KÖTVE  |  128 oldal

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó sziget könyvkiadó bt.
Kiadás éve2017
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:128
BorítóKÖTVE
Súly410 gr
ISBN9786155178986
Árukód2689007 / 1159691

Vásárlói értékelések, vélemények

(9 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!