Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
sziget könyvkiadó bt. | 2017 | MAGYAR nyelvű | KÖTVE | 128 oldal
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag
A termék megvásárlásával
266 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | sziget könyvkiadó bt. |
---|---|
Kiadás éve | 2017 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 128 |
Borító | KÖTVE |
Súly | 410 gr |
ISBN | 9786155178986 |
Árukód | 2689007 / 1159691 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
266 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes