Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
sziget könyvkiadó bt. | 2017 | MAGYAR nyelvű | KÖTVE | 128 oldal
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag
A termék megvásárlásával
266 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | sziget könyvkiadó bt. |
|---|---|
| Kiadás éve | 2017 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 128 |
| Borító | KÖTVE |
| Súly | 410 gr |
| ISBN | 9786155178986 |
| Árukód | 2689007 / 1159691 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
266 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes


















