Copperfield Dávid

Charles Dickens, a XIX. századi angol realista regényirodalom legjelentősebb alakja. 1850-ben jelent meg Copperfield Dávid című regénye, melynek központi témája a szegénység és a kiszolgáltatottság. Hőse egy kisfiú, az ő szenvedésein keresztül tárul fel a felnőtt-társadalom gonosz, embertelen világa. Az író alakjai sorsát részvéttel, felfokozott... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 995 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nuttika
Szerintem egy nagyon jó könyv!Az eleje annyira még talán nem érdekes,de később azzá válik mindenképpen.Az egész történet tényleg nagyon jó.Én csak ajánlani tudom.És bizony nem azért olvastam el,mert Mr. Radcliffe játszotta a kis David Copperfield-et. Remélem nem vagyok egyedüli a korombeliek körében,aki elolvassa ezt a történetet :)
K.N.
A Szinnai Tivadar féle fordítása a könyvnek lényegesen jobban és érzékletesebben adja vissza az eredeti szöveg hangulatát. Amúgy a könyv borzasztóan jó, képtelenség letenni, érdekfeszítő és aranyos.
Veres Flóra
Én még csak a közepénél vagyok a könyvnek, de azért már leírom a véleményem. Azt hittem, hogy a Harry Potter rajongók már elolvasták, és írtak véleményt, hiszen ez volt Daniel Radcliffe élete 2. filmje. Na, a könyvről: Kicsit nehezen indul be az izgalmasabb rész, de lehet élvezni! Ha végigolvastam, majd újra feljövök, és írok megint véleményt! (majd meglátom, akkorra hány vélemény lesz a HP rajongóktól...) Csumi
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot