Colleen Houck

A Tigris átka - Puhatábla

VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  534 oldal

Szenvedély. Sors. Hűség. Kockáztatnád mindezt azért, hogy megváltoztasd a végzeted? - Amikor Kelsey Hayes azon gondolkodott, vajon mit fog csinálni ezen a nyáron, álmában sem jutott volna eszébe, hogy egy háromszáz éves indiai átkot próbál majd megtörni. Egy rejtélyes fehér tigrissel, akit Rennek hívnak. A világ túlsó felén. Pedig pontosan ez az, ami történt. Szembeszállva sötét erőkkel, bűvös mágiával és misztikus világokkal, ahol semmi sem az, aminek látszik, Kelsey mindent kockára tesz, hogy megfejtsen egy ősi próféciát, amely örökre megtörheti az átkot. - A tigris átka egy epikus fantasztikus-romantikus sorozat feszült. izgalmas első kötete, egy olyan élmény, amiből még többet akarsz.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:534
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly610 gr
Sorozat VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK
FordítóPásztor Judit
ISBN9789632456614
Árukód2231827 / 1086417

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
~SheWolf~
2012. 12. 28.

Nagyon jó könyv. Egyszerűen imádom:) Skálán 10/9 adnék neki.

Stella L. Brandy
2013. 03. 26.

Nem is tudom, mivel kezdjem. Szerintem ez a történet EGYEDI volt és egész élvezhető is a végéig. A borító nagyon megtetszett imádom a piros-fekete párosítást azonban nézegettem az eredeti borítót és meg-megsajdult a szívem. Remélem, hogy azért a sorozat többi kötete egyezni fog valamiben mint a külföldi borítóknál. Negatívumokkal kezdek aztán dicsérek. Szépek voltak a jegyzetek különleges betűtípus, más háttérrel de én néha nem tudtam őket elolvasni. A helyesírási hibákra, nyelvhelyességi hibákra már azelőtt felhívták a figyelmemet, mielőtt elkezdtem olvasni a könyvet aztán olvasás közben egyre többször tűnt fel nekem is. Még egy nagyon-nagy negatívum mert azért a szereplők visznek egy elég nagy részt: Kelsey viselkedése a könyv végén. Oké, értem én, hogy ember Ren megijesztette még nem áll készen az elkötelezettségre -, de akkor sem viselkedhet így valaki! Nem áll szóba vele, nem engedi, hogy hozzáérjen Hova tűnt az elején még kedvelt Kelsey? A pozitívumokhoz is sorolnék egy szereplőt: Mr. Kadam. Őt annyira meg lehet kedvelni szerintem mert gondoskodó, kedves, bölcs és segíteni akar. Imádtam, hogy ott volt és mesélt néha erről-arról pl.: Ren és Kishan gyerekkoráról. De egyedi volt a történet, romantikus, kalandos ilyeneket szeretek én olvasni. Annyira tetszettek a leírások, hogy oda tudtam magamat képzelni. Kelsey az elején egy kedves, okos lány volt akit rejtélyes módon elengedtek a nevelőszülei Indiába. A vége nekem egy kicsit ilyen úgyse történik dolog volt bár az is lehet, hogy én már A tigris küldetése első fejezetéről beszélek De a lényeg, hogy az epilógus igen érdekesen végződik, azonban én nem tettem volna bele a következő rész prológusát+1. fejezetét, mert így oda a várakozás. A tigrises részeknél viszont imádtam mindent sokszor képzeltem, hogy nekem is van egy (habár én farkas-párti vagyok) és nekidőlhetek, simogathatom, olvashatok neki Nem is teszem olyan magasra a mércét, hogy átváltozva egy indiai herceg legyen Akármennyire is hosszú volt (hosszabb, mint az eredeti!) ez a kötet, akármennyire izgalmas nekem (is) a hibák és a vége egy kicsit lejjebb húzza a várom a következő részt listámon. Pedig tényleg érdekes volt olvasni, várom a további kalandokat, Kishan bekapcsolódását, Ren és Kishan összetűzéseit és nagyon várom az érett, okos Kelsey-t. Meg aztán várom én a rosszfiút is és aggódok Mr. Kadamért. Szóval, azért úgy vagyok ezzel a sorozattal, hogy Ren vagy Kishan nincs választás, még. Mégpedig azért nincs, mert nem olvastam a második részt és így fogalmam sincs milyen lehet Kishan hosszútávon. Tehát most bajban vagyok, mert nem tudok köztük dönteni.

PSTSzilvia
2014. 02. 25.

Engem a borítója fogott meg, miközben az előrerendelhető könyveket lapoztam az oldalon.:) Természetesen utána mindjárt kíváncsivá tett a leírás is, így adtam neki egy esélyt. Nem is bántam meg! Teljesen beleszerettem a történetbe és a szereplőkbe is! Lássuk Kelseyt, az egyik főszereplőt, érdekes volt a személyiségét végigfigyelni a könyv elejétől a végéig. Sok mindenben változott, s előfordult az is, hogy nem feltétlen az előnyére, de meg lehet érteni az érzéseit. Viszont a bátorsága, meg a hajthatatlansága rendkívüli az átok megtörése közben. Ren, a másik szereplőnk, akibe a leírás alapján nagyon egyszerű beleszeretni:D . Ő az a tipikus jóképű pasi, aki egyben persze úriember és romantikus lélekkel rendelkezik. Kishan érdekes személyiség, de nem mutatja meg a teljes énjét, így nehéz véleményeznem, egyelőre Rennek az ellentettjének tűnik, ami még változhat ;). Aztán velük van még Mr. Kadam, akit képtelenség nem kedvelni. Egy szülő vagy nagyszülő kedvességével segíti a fiatalokat útjaik alatt. A tudása bámulatos. Szavakkal nem lehet leírni és emellé nagyon megfogó eladó készséggel is rendelkezik, így nagyon kiváló mesélő a történetben. Tulajdonképpen a legtöbb információt, mondhatni szinte az egészet őtőle tudjuk meg, köztük a történet fő témáját az átok megtörésének körülményeit is. A történet fő helyszíne India, ahová Kelsey utazik. Tetszett, ahogy belemélyedtünk a kultúráiba, a táj szépségébe, illetve az épületeibe. A kalandok leírása is nagyon élethű volt, így az olvasó könnyen beleélhette magát a helyzetekbe és természetesen izgulhatott a kedvenc szereplőiért. :) Ami meglepett a könyvben, hogy a könyvfolytatásnak az előzetese szerepelt a könyv végén, amivel nálam elérték, hogy még türelmetlenebbül várjam a 2. részét. Cseles! :D Nem szeretnék sokat elárulni a könyv végkimeneteléről, mert mindenkinek át kell élnie ezt az élményt, ami az olvasása közben érezhetünk. Mindenkinek ajánlani tudom!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom